Ajatuksia tulevaisuudesta

Olen tässä muutaman päivän ajan miettinyt tulevaisuutta ja minkälaisen tulevaisuuden itse haluaisin. Nautin esikoislapsen kanssa kotona olemisesta todella paljon ja haluaisin olla mahdollisimman pitkään kotona hänen kanssaan. Mietin että jos palaisin kouluun 2016 tammikuussa ja jatkaisin ammattikoulun ensimmäisen vuoden silloin loppuun ja siitä eteenpäin.
Haluaisin kuitenkin toisen lapsen pienellä ikäerolla, joten omasta mielestäni olisi hyvä suunnitelma jos opiskelisin myös toisenkin vuoden ja ajoittaisi mahdollisen perheenlisäyksen kevät/kesä-aikaan vuodelle 2017. Toisenkin lapsen kanssa haluaisin olla kotona ainakin yli vuoden, mahdollisesti jopa kaksi, eli jos toive toteutuisi niin palaisin vuonna 2019 kouluun ja valmistuisin 2020. Kuulostaa hullulta että opiskelu menisi siihen asti, mutta nämä olisivat omat toiveet. Ainahan sitä saa haaveilla! 
Opiskelujen jälkeen toiveissa olisi mennä töihin, jonka jälkeen muuttaisi johonkin kivaan asuntoon jossa voisi asua niin pitkään, että olisi mahdollisuus muuttaa johonkin hieman syrjempään isoon omakotitaloon. Olen osan lapsuudestani kasvanut maaseudulla, joten maalaistyttö on maalaistyttö. Osa minusta kaipaa kuitenkin aina maalle, kun taas osa kaupunkiin :)
Meillä muuten asuu aikamoinen hymytyttö! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...