1v Hammaslääkärissä!

Mitä voi hammaslääkärikäynniltä odottaa kun reilu 1-vuotiaan hampaita pitäisi katsoa? Meidän tapauksessa hampaita ei ole kuin yksi, joka ei täysin kokonaan ole edes ulkona ikenestä. Odotukseni käyntiä kohtaan eivät siis olleet kovin korkealla.



Josefiina inhoaa hampaiden pesua! Pelkkä hammasharjan näkeminen saa tytön vääntämään mutruilmeen naamalle ja suun tiukasti pysymään kiinni. Arvatkaa vain kuinka kävi kun mentiin hammaslääkärin huoneeseen. Tyttö EI avannut suutansa vaikka mitä tahansa hammaslääkäri yritti. Lopulta se vaan änki sormensa Josefiinan suuhun ja tunnusteli ikeniä. Meidän tyttö siitä ei tosiaan tykännyt ja huusi vihaisesti hammaslääkärille. Lisäksi käteensä saaman hammasharjan hän viskasi mahdollisimman pitkälle. Itsepäinen lapsi!



Lisäksi hammaslääkäri kyseli erilaisia kysymyksiä hampaidenhoitoon liittyen ja antoi infoa, kaiken tiesinkin jo. Tuntui siis hieman turhalta käydä siellä, sillä olimme huoneessa korkeintaan 10min ja sit sanottiinkin jo heipat. Kaikkein parhaintahan oli se, että hammaslääkäri oletti meidän puhuvan ruotsia. Eli hän puhui todella huonoa suomea ja lähes jokaisessa lauseessa oli joku ruotsinkielinen sana. Jos hän puhui Josefiinalle, tällöin puhui ihan täysin pelkästään ruotsia. 

Seuraavan kerran menemme vasta 3v hammaslääkäriin, sillä kuulemma niitä on vain kahden vuoden välein.


2 kommenttia:

  1. En tiennytkään, että noin pienetkin jo käyvät hammaslääkärissä. Sisarelleni syntyi juuri vauva, joten täytyykin kysyä häneltä, menevätkö hekin ensimmäisen vuoden jälkeen käynnille. Hyvä, että tuota infoakin tarjotaan.

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloinen asiakas. Meidän pojalla on myös ensimmäinen käynti hammaslääkärille. Inhoaa myös hampaiden pesua, joten hieman jännittää. Toivotaan että menee kuitenkin hyvin. Voi toki olla, että reaktio sama kuin teidän tytöllä.

    VastaaPoista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...