Elämäni aakkoset!

Ananas - Kuuluu mielestäni jokaiseen kanaruokaan, pizzaan, lämpimiin voileipiin ja moniin muihin asioihin. Ananas on vaan niin hyvää!

Banaani - joskus tulee himo, voisin silloin syödä vain ja ainoastaan banaania, smoothiessa pitäisi kanssa mielestäni olla aina kyseistä hedelmää.

Charles Plogman - Kyllä, iskelmälaulaja ja hieman vanhempi sellainen. Satoja, ei vaan tuhansia kilometrejä tien päällä kyseisen laulajan takia. Useita laivareissuja ja pitkiä juttutuokioita. On muuten huippuihminen!Draama - Leffoissa pienistä asioista nouseva draama on jees, mutta tosielämästä sais pysyä poissa.

Energisyys - Vaihtelee päivittäin, joskus oon niin energinen että teen asioita paljonkin. Mutta välillä on niitä päiviä kun vaan löhöön kaiken mahdollisen ajan.

Facebook - Päivittäisessä käytössä, seurailen ihmisten elämää sieltä ja pidän facebookin välityksellä myös moniin ihmisiin yhteyttä. Tää on tätä nykyaikaa!

Google - En tulis ikinä toimeen ilman googlea, sieltä on niin helppoa katsoa aina jos joku asia on vähänkin epäselvä.

Helsinki - synnyin siellä, kasvoin sen lähellä, paikka johon kaipaan aina välillä, edes käymään. 

Instagram - aloin käyttämään sitä vasta suunnilleen vuosi sitten. Päivittelen sitä aika useasti ja käyn kurkkimassa muiden päivityksiä todella usein. 

Juhliminen - Viimeisen parin vuoden aikana kovin monia juhlia ei ole ollut. Tärkeinä päivinä, kuten esimerkiksi syntymäpäivänäni ollaan käyty syömässä ulkona tai tehty jotain muuta kivaa. Josefiinan synttärit ja ristiäiset ovat olleet isoimmat juhlat joissa olen ollut Vaasaan muuton jälkeen.Koti - Itselläni on tavallaan kolme kotia. Yksi on isäni luona, yksi on äitini luona ja yksi on tämä minun ja T:n yhteinen koti. Olen saanut sellaisen käsityksen että olen lähes aina tervetullut ihan mihin osoitteeseen tahansa. 

Lapset - niin rakkaita ja tärkeitä. Josefiina on elämänsä aikana opettanut niin paljon mulle uusia asioita, muuttanut elämää ja mua ihmisenä tosi paljon, enkä edes osaisi kuvitella mitä tekisin tällä hetkellä jos ei lasta olisi silloin vielä saanut kun halusi. Mahassa kasvava yksilö myös on jo todella rakas, eikä malttais millään odottaa joulukuuhun asti! 

Muumit - Muumihullu ilmoittautuu! Muumimukeja, muumikulhoja, muumipurkkeja, muumi-elokuva, muumivaatteita, muumimagneetteja ja mitähän vielä? 

Nuoruus - nuoruutta voi elää monella tapaa, ei tarvii aina olla menossa johonkin bilettämään. Itse elän nuoruuttani edelleen, vaikka olenkin pian kahden lapsen äiti.


Omistushalu - Mä kyllä osoitan kaikille, että mikä on mun omaisuutta. Tuuppa lähelle mun miestä niin turpiin tulee, haha! Tai yritäppä syödä ilman lupaa vaikka vaan yks karkki mun muumipurkista!

Pizza - Yks mun paheista! Meillä syödään pizzaa yleesä 2-5 kertaa kuukaudessa. Välillä tilataan jostakin ja välillä teen itse, se on vaan niin hyvää!

Qstock - Kerran ollut paikanpäällä, ehkä vielä joskus, ainakin toivottavasti! 

Raha - joskus sitä voisi käyttää hieman fiksummin, mutta herkut on hyviä. Kuitenkin tässä talossa se oon aikalailla minä joka päättää mihin rahat kuukausittain menevät.

Shoppailu - lastenvaatteita ja muita pieniä juttuja tulee jokaisena kuukautena ostettua, aina tosin samaa lausetta käyttäen "tää on hyödyllistä" tai "tätä Josefiina tarvii"

Tero - avomies, kihlattu, Josefiinan isä, masuasukin isä, tuki ja turva, puolisoni <3

Uiminen - Asia jota rakastan, kesäisin rannalla. Harmi vain, että Vaasassa asumisen aikana ei ole vissiin kertaakaan käyty uimassa. Kaipaan sitä!


Vaasa - Kaupunki jossa olen asunut pian kaksi vuotta, kaupunki josta jollain tavalla haluaisin muuttaa pois, mutta jollain tavalla myös tykkään asua täällä. Herättää paljon ristiriitaisia tunteita. 

Wi-Fi - Käytän oikeestaan aika harvoin puhelimen nettiä. Kotona aina wifi-yhteys käytössä, julkisilla paikoilla tilanne on vähän eri. 

Xylitol - Pyrin muistamaan aina ruuan jälkeen purkkapussin olemassaolon kaapissa, mutta pakko myöntää että usein se unohtuu sinne. 

Ystävät - Todellisia ystäviä joihin voi luottaa yms on aika vähän. Itse rakastan ystäviäni paljon ja he ovat tärkeitä ihmisiä, joihin voi tukeutua vaikeinakin hetkinä.

Kaikki postauksessa olevat kuvat on kaivettu vanhoista kätköistä, tämäkin kuva taitaa olla 2011 vuodelta.


Zzzzz - nukkuminen, yksi tärkeä asia! Nukun jokaisena yönä vähintään 8h, paitsi jos en jostain syystä saa nukuttua.

År 2015 - Vuodesta on mennyt jo yli puolet, pakkos se on kai myöntää että tää vuos on aikalailla yhtä hyvä ollut tähän asti kuin edellinenkin. Paljon ihania asioita tapahtunut ja tulee tapahtumaan!

Äitini - suuri apu, henkilö jonka kanssa voin jutella asioista, pyytää neuvoja tai sitten ihan vaan puhua niitä näitä. Joskus olisin voinu myydä äitini vaikka orjaks kiinaan, mutta on se vaan rakas ja korvaamaton nykyään!

Öljy - rasvakeittimessä tehdyt ranskalaiset ja makkara, omnom! Epäterveellistä(kö).. No mutta öljyä muutenkin tulee käytettyä ruuanlaitossa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...