Kylppäriä ja Saunaa

Kaverini ehdotti että tekisin asuntopostausta enemmänkin kun vain Josefiinan huoneesta, joten miksipä ei? Toteutan tämän huone kerrallaan, pikkuhiljaa. Meillä vallitsee keittiössä tällä hetkellä sellainen kaaos taas, vaikka eilen siivosin. Joten, alotetaan tälläsestä perus siististä kylpyhuoneesta.
Sanoisinko että rakastan tuota peilikaappia joka näkyy kuvassa, se ei äkkiä katsottuna näytä edes kaapilta, vaan peililtä. Silti sisällä on reilusti tilaa. Kaapin sisältä paljastuu meikkejä, hajuvesiä, dödöjä, hiusharjaa, koko perheen hammasharjat ja muuta pientä. Huomatkaa myös ensimmäisessä kuvassa näkyvä hattivattipyyhe! Meillä on paljon pieniä muumipyyhkeitä ja haluaisin vielä niitä isoja kylpypyyhkeitä muumin kuvilla. 

Josefiinan hammasharja!

¨

Pesukoneen yläpuolella oleva kaappi toimii pyykkikaappina. Mä niin tykkään kun saa pyykit piiloon, vaikka tuo kaappi on kyllä onnettoman pieni. Eli ei voi laiskotella pyykinpesusta, sillä mikään ei näytä yhtä kamalalta kun pyykkivuori kylppärin lattialla. 


Josefiina rakastaa olla kylppärissä. Aina jos ovi jää raolleen tai kun itse menen vessaan niin tyttö on myös sekunneissa siellä. Yleensä lattiaa koristaa kylpyankat, jotka ovat kyllä nytten piilossa tytöltä. Ihan kokeilun vuoksi, jos ei enään niin paljoa kiinnostaisi kylpyhuoneessa oleskelu.
Lisäksi haluaisin kylppäriin uuden maton meille, tuo edellinen on niin kulahtanut ja kieroutunut! 

Suihkukaapin lattialla on aina pesuaineet, ei tosin aina yhtä nätisti aseteltuna, haha! Seuraavaksi hypätäänkin saunan puolelle!




Meidän sauna siis on todella pieni, ei toivoakaan että käytäisiin koko perhe yhdessä saunassa. Itse tykkään saunan ikkunasta, se on jotenkin kivan näköinen. Normaalisti meidän saunassa säilytetään siis Josefiinan kylpemisjuttuja, tosin tuota pientä vaaleanpunaista ammetta meillä ei käytetä enään ennen vauvan syntymää. Meiltä löytyy kyllä isompi kylpyamme myös, mutta nyt kovassa käytössä on toi mini uima-allas. 



2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta! Hitsi jos nuo saunan seinät olisi tummat, niin näyttäisi ihan täydelliseltä mun makuun. :D Ja muuten, aijotteko muuttaa isompaan asuntoon toisen lapsen synnyttyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kans tykkäisin enemmän jos sauna olis tummempi, mutta toisaalta tulee saunottua harvoin niin eikai se niin justiinsa oo :D Tarkotus olis joo muuttaa isompaan sitten jossain vaiheessa! :)

      Poista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...