Meidän Keittiö!

Meidän alakerrassa on vähän niinkuin yhdistetty keittiö/olohuone. Olemme tosin rajanneet tilat erillisiksi sohvan avulla ja hetken päästä lipasto tulee vielä esteeksi tuohon pieneen koloon, josta mini-ihminen mahtuu kulkemaan. Olohuoneesta varmaan saatte postausta vasta joskus pitkän ajan kuluttua, sillä siellä on niin paljon asioita joita haluaisin vaihtaa uudempaan ja hienompaan, plus kirjahyllyyn tahdon sellaisia kaappijuttuja, koska nyt se on niin romukasan näköinen että oksat pois.
Mutta tosiaan, keittiöstä enemmän!


Meidän keittiössämme on onneksi tummaa sävyä kaapeissa/laatikoissa. Itse inhoan kaikkein eniten sellaisia perus tylsiä valkoisia kaappeja joissa on puunväriset kahvat, hyi! Yhdessäkään meidän asunnossa ei tosin ole ihan sitä kohtaloa ollut, mutta ensimmäistä kertaa voin sanoa, että rakastan keittiömme värimaailmaa. Kun maaliskuussa muutimme tähän rivitaloasuntoon, joka oli juuri remontoitu positiivisia asioita olivat täysin uusi hella ja täysin uusi jääkaappi. Tiskikone myös kuuluu asunnon vakiokalustukseen, tosin se ei ole uusi. Salaa toivon, että irtisanois sopimuksensa niin voisin soittaa vuokranantajalle ja sanoa että uusi tiskikone täytyy saada, niinhän se homma menisikin.


Keittiössämme on kuvottavan ruman värinen matto, mutta se saa luvan kelvata. Ainakin siihen asti, että joskus on rahaa ostaa sellainen tietynlainen jonka haluan. Syöttötuolina meillä toimii Stokken Tripp Trapp jota rakastan. On ihan huippu tuoli ja vaikka olikin kallis ostos, niin jokaisen euron edestä tulee käytettyä. Toiselle lapselle tulee joskus ostettua sitten samanlainen, joka sijoitetaan pöydän toiseen päähän. 


Keittiön pöydältä löytyy aina tuo ihana muumipurkki, joka on yleensä täynnä karkkeja. Muumit ovat myös muutenkin paljon esillä ja piilossa meidän asunnossamme, sillä minä niin olen päättänyt. Mies on kanssa hyväksynyt vihdoinkin sen, että muumit ovat osa sisustustamme. Lisäksi pöydällä on aina tuo järkyttävän ruma muovikippo, jossa säilytämme kaakaota. Haluisin ostaa jonkun hienomman purnukan, johon mahtuisi kilo kaakaota kerrallaan, mutta ehkä vielä joskus? 


Keittiöstämme löytyy myös kahvinkeitin, joka on T:lle pakollinen. Itse en normaalia kahvia ole juonut yhtään kuppia sen jälkeen kun esikoista aloin odottamaan, eikä edes tee mieli. Latte on jees, mut siihen mun kahvinjuominen jääkin. Kahvia säilytetään muumimamma purkissa ja taustalla oleva purnukka, jossa on nipsun kuva on täytetty riisillä. 


Jääkaapin ovi on täynnä kaikenlaisia magneetteja. On smartphotolta tilattuja Josefiinan kuvilla varustettuja, sekä muumeja ja sitten jotain Ikeasta aikoja sitten ostettuja ihan normaaleja. Lisäksi löytyy muutama mun vanha koulukuva ja pikkusisarusteni kuvat, joita en kylläkään tähän blogiin kuvannut. Jääkaapin ovessa on myös tärkeät muistettavat laput, kuten tässä kuvassa näkyy. Löytyy Josefiinan hammaslääkäriaika ja lisäksi tuleva lastenpoliklinikalle varattu aika.Maustekaappimme ylähyllyä koristavat mielestäni hienoimmat muumimukit jotka omistan. Ihan ensimmäisenä mukina sain tuon talvimukin kerran lahjaksi. Keltaisen ja punaisen pikkumyyn + muumitalomukin anoppini on ostanut minulle.


Mikron päältä löytyy vaihtelevasti tavaraa. Nykyään siinä kuitenkin on aina tuo iso purkki, jonka sisällä on teepusseja. Mikron päällä on myös vaihtelevia määriä soseita/vellejä, mikäli kaikki eivät mahdu kaappiin. Myös omat raskaus- ja imetysajan vitamiinit löytyvät siitä, koska muuten en ikinä muistais ottaa niitä!2 kommenttia:

  1. Eikö olisi järkevämpää ostaa korkea normaalituoli esim. ikeasta Viville kuin ostaa kahta syöttötuolia? Vivi on aika iso siihen mennessä kun toinen lapsi alkaa syöttötuolista syödä. Ei kannata vähiä rahojaan tuhlata turhiin asioihin.

    VastaaPoista
  2. Tuo Vivin tuolihan tosiaan on sellainen että siitä saa sen kaaren pois, ja on ostettu viville henkilökohtaiseen käyttöön.. sama tuoli menee PITKÄÄN, eli tarkoitus olisi että Vivi käyttää samaa tuolia vielä kymmenen vuoden päästäkin. Siitä syystä stoken tripp trapp tulee olemaan automaattisesti meidän hankintalistalla.

    VastaaPoista

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...