Kaksin reissussa..

Tai voisko sitä sanoa että kolmistaan? Kun onhan tuo salamatkustaja masussa. Mutta kuitenkin, ollaan siis oltu nytten useampi päivä pääkaupunkiseudulla ja sanotaanko niin, että olis pitäny varmaan raahata äijä mukaan. Eilen noustiin tytön kanssa molemmat niin väärällä jalalla kun vaan mahdollista ja aamupäivä meni Josefiinan osalta kiukutellessa ja itse olin kanssa äreällä tuulella. Olin aivan järkyttävän väsynyt koko päivän ja olisin vain halunnut nukkumaan edes pienen pienet päikkärit, joihin ei ollut mahdollisuutta.

Kuitenkin väsymyksestä ja kiukkusuudesta huolimatta näin erästä kaveria aamupäivällä. Onhan siitäkin kasvanu jo aikuinen nainen, viime tapaamisesta on kulunut jo useampi vuosi. Olin hänen kanssaan paljon ala-asteella ja vielä yläasteen alussakin tekemisissä, sekä peruskoulun vikana vuonna oltiin samalla luokalla ja vietettiin aikaa paljon yhdessä. Tapaamisemme sisälsi muistelua vanhoista asioista, keskustelua uusista asioista, söimme pizzaa ja kävimme myös meidän vanhalla koululla moikkaamassa muutamia opettajia, tosin siellä ei enään ole kuin pari opettajaa jotka meitäkin opetti. 


Eilen iltapäivällä neljän aikoihin tuli myös käytyä Tikkurilassa. Tapasin isäni ja hänen naisystävänsä. Istuttiin jossain kahvilassa, juteltiin kuulumisia ja isäni tarjosi minulle kaakaon + pullan. Oli hyvää! Siellä en viettänyt aikaa kuin reilu tunnin ja itse sanoin "jos mä nyt tästä lähtisin kun väsyttää paljon".


Luulisi että täällä olisi rennompaa kuin kotona, kun ei tarvitse kokata/siivota, mutta ei. Josefiina on täällä aivan riippuvainen minusta. En voi mennä hetkeksikään muualle, ilman että lapsi huutaa. Eilen menin suihkuun illalla ja lopputulos oli se, että tyttö huusi ja huusi, kunnes kurkkuun kertyi limaa niin paljon, että oksensi pihalle kaiken mitä oli syönyt. Meillä on siis tällä hetkellä joku äitiriippuvuus-vaihe menossa.


Viimeyönä sain herätä miljoona kertaa. Josefiina nukkui todella levottomasti ja itkeskeli tuttia useaan otteeseen. Lopulta nukahti sikeästi ja nukuttiinkin kymmeneen. Tänään ei onneksi ole niin paljoa suunnitelmia kuin aikaisempina päivinä. Hyvä ottaa vähän rennommin edes yksi päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...