Muumipeikkoa ja pikkumyytä!


Heräsin viimeyönä ja ajattelin, että olisinko niin hullu ja kävelisin päivällä kaupungille. Matkaa kotoa on sellaiset 7km, joten aamupäivällä totesin, että ehkä en jaksakkaan. Sanoin kuitenkin T:lle, että olisi kiva mennä käymään kaupungilla eikä vaan homehtua kotona koko viikonloppua. Täällä Vaasassa on vaan bussilla matkustaminenkin niin pirun kallista, että meinasinkin jättää koko reissun väliin. Kuitenkin T ahkerana otti polkupyörän alleen ja polki kaupunkiin, kun minä reippaana kävelin vaunujen kanssa bussipysäkille.Ajatus ylipäätään lähti jo perjantaina siitä, kun T sanoi minulle HC Centerissä olevan muumeja lauantaina. Pitihän tälläisen muumifanin päästä sinne ja Josefiinakin rakastui muumipeikkoon, olisi vaan tuijotellut sitä ja kosketellut sen isoa kuonoa! Näimme myös auton, joka oli aivan kuin se autot-leffan Salama. Lisäksi Josefiina sai ilmapallon, johon rakastui, se toi iloa koko reissun ajan ja eihän tyttö malttanut edes päiväunia nukkua ennen kotimatkaa.
Keskustassa ollessa kävimme myös kiertämässä muutamia kauppoja, syömässä vähän pientä lounasta mäkkärissä, muumimuki- ja velliostoksilla cittarissa ja itse ostin sinooperista mm pahvia. T ihmetteli että mihin tarvitsen oikein sitä, enkä kertonut. Se on salaisuus, joka selviää myöhemmin. Lisäksi mun oli pakko saada lisää stabilon niitä 1mm paksuisia kyniä, sillä niillekkin on ollut nyt paljon käyttöä. Pakko sanoa, että kannatti kyllä lähteä kaupungille, sillä päivä kului paljon nopeammin ja oli kiva tehdä oman perheen kesken juttuja ja nähdä kun kaikki hymyili selkeästi pelkästä ilosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...