Päivä Helsingissä

Torstaina, eli eilen tuli käytyä vähän stadissa shoppailemassa ja syömässä. Aamuherääminen oli omasta mielestäni todella aikaisin, sillä Josefiina ei halunnut nukkua myöhään. Ehkä siihen vaikutti se, että vaippa oli aivan täpötäynnä ja yöpuku myös märkänä. Aamupuuro korvattiin isolla purkillisella pastabolognesea ja vellillä, pian sen jälkeen jo käveltiinkin ulkona kohti juna-asemaa.
Junassa tapasin tätini ja hänen pienet lapsensa. Matka kesti about puolisen tuntia, jonka aikana yritin lähinnä saada itseäni heräämään, sillä tuntui että olisin jatkuvassa puoliunessa. Tämä väsymys on kamalaa, varsinkin kun nyt Josefiina on jo kolmena yönä peräkkäin herännyt huutamaan, hampaita? Helsingin asemalta suuntasimme forumiin, jossa kävimme muutamissa liikkeissä. H&M = takuuvarmoja löytöjä. Löysin T:lle miesten myymälästä kivan värisen kauluspaidan, itselleni löysin naisten puolelta mm yövaatteet ja sukkia. Kävimme myös muutamissa lastenvaateliikkeissä, mutta hillitsin ostohimoni ja en ostanut mitään.
Pakko muuten tähän väliin vielä mainita et miesten vaatteiden shoppailu on kivaa, yleensä se kyllä menee siihen että ostan miehelle jotkut kivat bokserit, enkä muuta. T onneksi harvoin käy yksin ostoksilla, koska usein se ostaa jotkut maailman tylsimmät bokserit tai perus mustat sukat, hyi!Hetken aikaa kauppoja kierreltyämme suuntasimmekin pizzahuttiin syömään, oli hyvää. Samalla ruokin Josefiinankin, jonka jälkeen alkoikin olemaan jo päikkäriaika. Pikapikaa mentiin vielä Kampissa sijaitsevaan lastenhoitohuoneeseen, jossa vaihdoin kuivan vaipan tytölle ja sitten hän nukahtikin viidessä minuutissa vaunuihin, oli siis todella väsynyt. Kierreltiin ja kaareltiin vielä paikasta toiseen, kunnes lopulta päädyttiin että lähdetäänpäs takaisin Vantaalle. Junaan päästyämme Josefiina heräs sopivasti kahden tunnin päikkäreiltä ja loppupäivä menikin sitten rennosti ottaen äitini asunnolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...