Viikonlopun touhuiluja!

Lauantaina otettiin aika rennosti, käytiin ruokakaupassa, syötiin hyvää ruokaa ja ulkoiltiin Ankkalammen päiväkodin pihassa. Josefiina rakastaa keinumista! Keinussa tyttö istui varmasti ainakin 15min ja sitten kun hänet siitä pois otin, alkoi kiukkuhuuto! Ei kelvannut enään hiekkalaatikko, eikä liukumäki joten pian sen jälkeen suuntasimmekin jo kauppaan. Onneksi ennen keinumista hiekkakakkuja rakenneltiin pitkään!


Sunnuntaina aamusta menimme Korson Maalaismarkkinoille. Tyypillisiä markkinakojuja siellä oli, eli samanlaista kuin muuallakin, mutta pitihän siellä silti käydä! Törmäsin jopa yhteen kaveriin sattumalta siellä. 


Kiersimme kaikki kojut läpi, joistain käveltiin vain lujaa ohi ja toisiin jäätiin ihmettelemään mitä siellä on. Olisin ostanut Josefiinalle aivan ihanan pyjaman, mutta siitä oli vain 74cm jäljellä eli olisi ollut liian pieni! Lisäksi söin tietenkin grillimakkaran, sillä meillä ei kotona ole grilliä ja grillattu makkara on vaan ihan parasta! 


Mukaan tarttui markkinoilta tietenkin 12kpl lakuja, jotka täytyy kyllä säästää siihen asti että menen kotiin. Huomenna tiedossa onkin taas pitkä junamatka ja illalla voidaan sitten T:n kanssa yhdessä herkutella lakuilla. 


Markkinoiden jälkeen suuntasimmekin pian jo Jumboon. Siellä kierreltiin kaupoissa, mukaani tarttui ainoastaan kaksi pidemmän mallista muumilusikkaa ja kaksi muumi käsipyyhettä, jotka olivat alennuksessa. Tänään mennään syömään vielä burger kingiin ja otetaan rennosti! Oon ihan väsynyt ja pakkasin osan tavaroista jo matkalaukkuunkin, ettei aamulla tarvitse kaikkea kiireessä muistaa. Arvatkaapa vaan, että mahtuuko sinne kaikki tavarat! Onneksi on myös vaunujen alakori! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 paras verkostoblogi!

Viime viikolla matkustin ilman lapsia Helsinkiin Otavamedian järjestämään blogipäivään. Aikaisemmin en ole esteiden takia päässyt osallistum...