Jäljellä 10 viikkoa!

Tänään poksui rv 30+0 ja aamupalan jälkeen sainkin suunnata neuvolaan. Josefiinan kanssa lähdimme tuulisessa syysilmassa hitaasti kävellen postin kautta neuvolaa kohti.


Neuvolassa ei ollut taaskaan oikeastaan mitään erikoista. Oma neuvolatäti oli onneksi paikalla, se on niin mukava. Katsottiin taas paino, verenpaine, hb, vauvan sydänäänet, kohdunpohjan korkeus, pissasta sokerit ja proteeinit, sekä missä asennossa vauva masussa oikein kölliikään. 
Arvatkaa vaan, vauva on oikein päin! Mua alko pelottaa just, että varmaan synnytän normaalisti, siis jos vauva pysyy oikein päin. Siis ihana ajatus joo ja saisin kokea molemmat tavat, sektion ja alatiesynnytyksen. Mut ahdistaa, että mistä tiiän millon sitte sairaalaan pitää lähtee ja kun varmaan joudun YKSIN synnyttämään, sillä T joutuu olemaan esikoisen kanssa. Voi apua! No onhan tässä aikaa vielä panikoida, haha!

Neuvolatulokset alla, suluissa edellisen käynnin rv 23+5 mittaukset.
Paino: +11kg (5kg)
Verenpaine: 118/63 (120/72)
Pissa: puhdas
Hb: 119 (114)
Tarjonta: RT
Sydämensykkeet: 145 (140)
Liikkeet: ++
Kohdunpohjankorkeus: 26

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...