Pikkupotilas

Heipähei täältä sairastuvalta. Josefiina alotti eilen täysin syömättömyyden, joi vaan. Myös eilen aamulla tytölle oli iskenyt yön aikana jonkinlainen limayskä, joten ajattelin ruokahaluttomuuden johtuvan siitä. Velliä kuitenkin upposi vähän reilu litran verran päivän aikana, joten ajattelin että ei hätää ja parempaan varmaan mennään.


Kuitenkin tänään limaisuus on ollut pahempaa, jatkuvasti limapalleroita sylkevä lapsi ei ole syönyt kuin aamulla yhden pienen sosepurkin ja juonut onnettoman vähän, ainakin näin omasta mielestäni. Oksentanut kertaalleen ihan kunnolla limaa ja varmaan pari desiä velliä siinä samalla, tappelee armottomasti lääkettä vastaan, sekä kuumemittari näyttä hetki sitten 38.4. Voisiko sanoa, että tästä äidistä on hieman energia loppu? Muutenkin on väsyttänyt monta päivää aivan jäätävän paljon, joten... Ärrimurri minä, kaipaa unta ja tervettä lasta! Voisin sanoa että raskaana oleva nainen joka omistaa pahasti kipeenä olevan lapsen, niin se toimii aika hyvänä kidutusmenetelmänä.

2 kommenttia:

  1. Laita mies huolehtimaan lapsesta ja koita itse lepäillä sillä aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä ajatukselta, mutta mies arkisin töissä, vaikka yöllä ei juurikaan nukkunu kukaan tässä talossa :D

      Poista

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...