Meidän olohuone


Vihdoin ja viimein esittelen viimeisenkin huoneen meidän asunnosta, olohuoneen. Mietin ajat sitten jo, että pitäisi tehdä tästäkin huonepostaus. Kuitenkaan en tehnyt sitä, sillä meidän olkkari aina on ollut kuin kaatopaikalla, sotkuinen ja täyteen tungettu. Nykyään asia ei ole enään samalla tavalla, sillä minä menin ja tilasin parit uudet huonekalut jotka on ihania!Hetki sitten meidän olohuoneessa oli vielä kauhea sekasorto. Osa tavaroista oli lattialla, osa sohvalla ja osa hoitotasolla, sillä en ollut vielä saanut uutta hyllyä + kaappeja Ikeasta. Onnekseni tilanne ei enään ole sama ja meillä on jopa siisti ja tilavan tuntuinen olkkari. Vauvan synnyttyä lattialle tulee tietenkin vielä leikkimatto, mutta sille on hyvin tilaakin nyt. 


Olohuoneessa on iso canvas-taulu, jossa on Josefiinan 1v kuvauksissa otettu kuva. Se onkin ainut taulu joka koristaa meidän olohuoneen seiniä. Haluaisin vielä jonkun seinälle laitettavan hyllyn, johon voisin laittaa rakkaat muumimukini, mutta muuten olohuoneesta ei mielestäni puutu mitään.


Lelujen säilytystä varten meillä on vain valkoinen kori joka on kotiutunut jostain joskus. Oikeesti se kai on joku pyykkikori, mutta meillä lelut mahtuu siihen juuri sopivasti. Eihän se nyt maailman siistein säilytysjuttu ole, mutta pääasia on että lapsi saa itse otettua lelut ja ne on myös helppo kerätä takaisin. Meillä myös hoidetaan olohuoneessa lähes aina Josefiinan vaipanvaihto (lattialla). Valko-mustassa pahvilaatikossa on siis vaippoja, sekä kosteuspyyhkeitä. Voitte vaan arvata kuinka monesti päivän aikana ne saa välillä kerätä takaisin laatikkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...