Nukkumisluolamme


T:n ja minun makuuhuone sijaitsee yläkerrassa. Huonetta ei ole kuukausiin käytetty oikeastaan mihinkään, sillä olemme nukkuneet perhepedissä alakerran sohvalla. Nyt kuitenkin asiaan on tulossa muutos. Yläkerrassa sijaitsevassa nukkumisluolassa on parikin miinuspuolta. Ensimmäinen on, että asunnossamme on tasan yksi wc ja se sijaitsee alakerrassa. Käyn yössä 3-8 kertaa vessassa, joten mielelläni en juoksisi edestakaisin rappusia. Toinen huono puoli on se, että viereisessä rivitalossa oli kesällä tulipalo, joka oli tuhopoltto. Pieni pelko persiissä ollut siitä asti ja ajatus "entäjos". Nyt kuitenkin olisi aika alkaa nukkua pitkän tauon jälkeen ihan omassa sängyssä ja tuli meidän makkariin uusi pieni sänkykin tällä viikolla. Huoneen järjestystä myös muutimme, joten nyt kehtaan tehdä tämän postauksen kyseisestä huoneesta.


Meidän makuuhuoneestamme löytyy myös todella ankean väriset verhot, joista en tykkää ollenkaan. Lisäksi sähköpiano, vaaleanpunainen kitara ja T:n basso koristavat huonettamme. Näitä soittimia ei ole hetkeen tullut käytettyä, sillä aika ei oikein riitä, mutta ehkä joskus taas?


Tietenkin pitää löytyä myös telkkari, sillä sängyssä löhöten tv:n katselu on mukavaa touhua. Lisäksi meiltä löytyy myös vhs-kasetteja pyörittävä laite, sillä meiltä löytyy vino pino vanhoja lasten elokuvia videoina. Itse muistan pienenä katselleeni niitä, joukosta löytyy esimerkiksi Nalle Puhia ja Dumboa. Makuuhuoneessa on myös yksi pieni penkki, vauvan sitteri ja matkalaukkuni, sillä se ei ole mahtunut varastoomme joka on täyteen ängetty tavaraa.


Päiväpeittomme on todella iso ja yksinkertainen. Mummoni on ostanut sen meille joskus lahjaksi Hemtexistä. Kuitenkin se on kivan värinen, eikä mikään räikeän pinkki (onneksi). Huoneesta löytyy myös äitiyspakkauslaatikko, jossa on Josefiinan vanhoja vaatteita. Ainakin osa niistä tulee käyttöön myös toisella lapsella ja osa sitten on ihan muuten vaan tallessa. Pakko vielä tähän loppuun sanoa, toi pinnasängyn päätykuvio on mun mielestä aivan ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...