Sairaalakassini

Oon pikkuhiljaa alkanut jo keräämään tavaroita, joita tarvitsen sairaalassa ollessani, sekä sen jälkeen kotiutuessa. Vauvan tavarat on ollut kasassa jo pidemmän hetken, mutta omia juttuja en ole saanut pakattua. Kuitenkin olen yrittänyt saada kasaan kaiken oleellisen, toki puhelimen laturi, kamera yms pitää muistaa ottaa mukaan kun lähtö tulee. Mitä kassista sitten oikein löytyykään?


Kotiutumista varten olen etsinyt topin, hupparin, imetysliivit + parit liivinsuojat, collegehousut, sukat ja alushousut. Saa nähdä lähdenkö kuitenkin kotiin taas sairaalan verkkopikkareilla kuten viimeks. En uskaltanu laittaa omia alushousuja viimeksi useaan päivään synnytyksen jälkeen, joten sairaalasta piti vähän "lainata" kotikäyttöönkin.


Sairaalassa viihtymiseen vaaditaan paljon tai no ei nyt niin kovin paljoa. Viimeksi mies oli paljon seuranani, joten puhelin oli ainut asia jota oikeasti tarvitsin. Tällä kertaa kuitenkaan T ei ole seurana, vaan Josefiinan kanssa kotona. Olenkin varautunut tähän asiaan seuraavanlaisesti. Laukusta löytyy värityskirja, sekä kynät. Lisäksi kun on kännykkä niin saan yhteyden sairaalan ulkopuolella oleviin ihmisiin ja voin kysellä kuinka T pärjää Josefiinan kanssa. Tylsyyksissäni voin soittaa äidilleni tai mummolleni, sekä facebookata muiden äitien kanssa, joilla on myös laskettu joulukuussa. 


Hygieniatuotteita myös tarvitsen omia. Ehdottomasti otan mukaani oman suihkugeelin, dödön, hammasharjan ja hammastahnan. En myöskään saa unohtaa hiusharjaa tai hiuslenkkiä, kasvorasvan myös otan mukaani. Ehkä huulirasva myös jos tulee tarpeeseen tai sitten pyydän miestä tuomaan jälkeenpäin mulle sen.


Entäs sitten kun sairaalassa on järkyttävän kuvottavan pahanmakuista ruokaa tarjolla? Vaihtoehtoja ei ole monia, pakkaanko mukaan suolapurkin, syön kärsien vai en syö ollenkaan. Ajattelin että syön mitä syön, sekä pakkaan mukaani pientä evästä. Pillimehua, limpparia, herkkua ja jotain sen sellaista.. Saa nähdä onko mulla synnyttämään lähtiessä repullinen herkkua mukana vai kaikki oikeasti tarpeellinen. Mies saa tuoda sairaalaan mulle sitten osastolle ison limupullon, aivan kuten viimeksi. Neuvolakorttia ei saa unohtaa kotiin, eikä lompakkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...