Isyysloma lusittu!


Tänään oli T:n viimeinen päivä kotona, isyyslomalla. Huomenna meillä alkaa arki, jolloin minä jään yksin tyttöjen kanssa kotiin. Hurjan jännää, ehkä vähän pelottavaakin on kuinka pärjään yksin kahen vaippapyllyn kanssa. Meillä oli viime perjantaina jo parin tunnin kokeilu, kuinka aamuhommat sujuvat kun mies ei ole apuna. Helpottaa huomattavasti, kun perjantaina meidän aamu sujui hienosti. Vivi oli nukkunut riittävät yöunet ja jaksoi hienosti odottaa aamulla omaa aamupalaansa, kun pikkusisko söi tissiä rauhassa nautiskellen.


Tänään, vikan "rennon" päivän kunniaks kävin aamupäivällä kampaajalla. Siel oli mukava nainen, jonka kanssa juteltiin lapsista, sisaruksista, vaasasta ja vähän muustakin. Kampaajan sanoin hiuksistani lähti puolet pois ja kyllähän ne lyhenikin reilusti. Vauva oli mukanani, nukkui tyytyväisenä rattaissa ja minä rentouduin. 


Päiväämme kuului myös kauppareissu, ruuanlaittoa, imurointia ja tietenkin yhteistä laatuaikaa perheen kesken. Huomenna sitten alkaa vähän haasteellisempi arki ja saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan. Täytyy vaan luottaa siihen, että kyllä asiat järjestyy tavalla tai toisella!

2 kommenttia:

  1. Nätit hiukset! :) Kyllä se aina piristää itseään sekä olemusta, kun saa hiuksiinsa jotakin uutta. Onko niitä myös värjätty, ainakim näyttää, että raitoja on laitettu? Kivat ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo värjätty :) mun hiukset on nyt ihan luonnolliset, oman väriset + valotus ehkä vähän vaikuttaa et miltä näyttää :D

      Poista

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...