Vanessa 2kk

Tänään aamulla heräsin Vanessan kanssa ennen kuin T ja Josefiina heräsivät. Huonosti nukutun yön jälkeen olisin voinut kyllä jäädä useaksi tunniksi vaan makoilemaan. Näytin aivan räjähtäneeltä, väsyneeltä kotiäidiltä, tosin eihän se normaalista eroa (ainakaan räjähtäneen osalta). Hoidin Vanessan kanssa aamupuuhat ja söin oikein runsaan aamiaisen. Nautin eilen kaupasta hakeman goudasämpylän, sekä pussillisen nuudeleita, jonka jälkeen olin kuin uudelleen syntynyt yksilö.


Pian kello alkoikin jo lähestyä kymmentä, joka tarkoitti että kiireen vilkkaan vaatteet päälle ja pikkutypyn kanssa neuvolaan. Neuvolassa juteltiin kuulumisia, otettiin mitat ja keskusteltiin myöskin siitä kun ollaan muuttamassa Vantaalle. Rotarokotte joka annetaan suun kautta ei ollut ollenkaan kiva juttu, typy huusi ja osoitti mieltään typerälle neuvolatädille. Vaikka oikeesti Vanessan neuvolatäti on ihan mukava, saas nähdä minkälainen kauhutäti vastaan tulee Vantaalla.

Vanessan mitat olivat seuraavanlaiset. Suluissa 1kk mitat.
Paino : 6025g (4965g)
Pituus : 59,4cm (55.3cm)
Päänympärys: 40 (38.3)


Neuvolakorttiin hoitaja kirjoitti seuraavanlaisen tekstin " Jäntevä tyttö! Kasvaa hyvin rintamaidolla. Napa,suu,iho, silmät siistit. Vatsamakuulla hieno päänkannatus. Annetaan rotavirusrokote."


Kotona tänään vertailin tyttöjen neuvolakortteja ja huomasin että Josefiina painoi 4kk ikäisenä vähemmän kuin Vanessa tällä hetkellä, sekä pituus oli 3kk iässä suunnilleen sama kuin Vanessalla nyt 2kk ikäisenä. Meillä asuu siis selkeästi pieniruokainen esikoinen joka kasvaa hitaasti + isoruokainen kuopus. Ihania lapsia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...