Uusi koti!


Huh - Vihdoin se on takanapäin! Muutto on suoritettu, asunnossa tavarat ovat löytäneet hyvin jo paikkansa ja meidän uusi erilainen elämä on alkanut. Vähän reilu vuorokauden aikana isäni ja T istuivat yhdessä autossa lähes 1400km, kantoivat tavaroita ja olivat todella väsyneitä. Eka kuorma tuli viikko sitten perjantaina illalla seitsemän aikaan - pakettiauto ja peräkärry. Molemmat olivat täynnä tavaraa lattiasta kattoon. Löytyi jätesäkkejä, laatikkoja, sohva, sänky, lasten sängyt, tv-taso, keittiön pöytä, sähköpiano, pari lipastoa, pari kallax hyllyä ja unohdinkohan vielä jotakin. 


Miehet olivat suhteellisen ärsyyntyneitä siihen, että vain ja ainoastaan pientä sälää jäi Vaasaan. Pari polkupyörää, Vanessan vauvakeinu/sitteri hässäkkä, säkkejä, pehmoleluja ja muuta tuollaista. Tavaroiden kantamiseen ja kuorman tyhjentämiseen meni aikaa suunnilleen parisen tuntia, joten vasta klo yhdeksän aikaan illalla T ja isäni lähtivät ajamaan takaisin kohti Vaasaa. Perille he pääsivätkin vasta yöllä kolmen aikaan ja nukkuivat muutaman tunnin, jonka jälkeen suuntasivat loppujen tavaroiden kanssa takaisin meidän uuteen asuntoon. Ennen kuin he pääsivät perille - kävin äitini kanssa järjestelemässä asuntoa. Kasattiin keittiön pöytä, sohva, sähköpianon tukijalat, Vanessan sänky, meidän sänky ja laitettiin myös keittiöön yksi verho. Aivan meinasin unohtaa että tulihan sitä myös laatikoita jokunen tyhjennettyä. 


No mitä mieltä olen uudesta asunnostamme? - Onhan tämä kiva! Asunto miellyttää, koska pohjaratkaisu on hyvä ja kauppa on ehkä jopa liian lähellä. Jos jotakin tekee mieli niin se tulee myös haettua! Uudet lattiat on ihanat, sain uudet ihanat Vallilan verhot, tänään myös uusi tiskikoneemme tuotiin ja asennettiin paikoilleen ja keskiviikkona tulikin jo uusi pyykkikone meille. Uusia hankintoja, uusi asunto ja uusi paikkakunta jossa asua (itselleni tosin jo tuttu ja turvallinen). Kunhan saan asuntoon kaikki mieleiset jutut, lastenhuoneen verhot yms paikoilleen vielä - lupaan tehdä asuntopostauksen huone kerrallaan! Laitanpa tähän vielä lopuksi kuvia asunnostamme!

Wc
Olohuone


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...