Rakas ystävä kylässä

Meillä oli ihana viikonloppu! Tunteita täynnä ja varsinkin vauvakuume on tällä äidillä nyt jotain todella isoa! Ehkä se vielä helpottaa? - Viimeistään jos joskus saa vielä oman pienen nyytin.Perjantaina koko päivän odotin ihan innoissani iltaa! Vähän ennen seitsemää suuntasinkin Vansun kanssa Tikkurilan asemalle johon menin Juliaa vastaan. Se tunne on jotain sanoinkuvaamatonta, kun näkee ystävän puolenvuoden jälkeen. Ilo, onnellisuus ja melkein itku. Voiko ystävää sanoa rakastavansa, vai onko se vaan tärkeä? No Jullen kohdalla voisin sanoa et rakas ja tärkeä.


Lopulta pääsimme meille ja T oli tehnyt pizzaa pyynnöstäni iltapalaksi - Oli hyvää! Vaihdettiin lahjat eteisessä (Vanessa sai gugguun jumpsuitin ja Vimman mekon) ja sit sain nuuhkutella ihanaa pientä kummipojua. En käsitä kuinka hetken aikaa ne on pieniä. Eikä sitä edes huomaa kuinka äkkiä lapset kasvaa! Niin ja tietenkin se vauvan pieni ääni on aivan ihana!


Lauantaina aamusella suunnattiinkin Helsingin keskustaan. Aamupala, shoppailua, ruokaa, päivä meni ihan tajuttoman nopeasti ihanassa seurassa. Itse en paljon mitään ostettavaa löytänyt,  sillä säästän rahoja lapsimessuille, sekä kevään uutuusvaatteisiin.

Kummipojun lahjat

Meille myös kotiutui viikonlopun aikana muukin sairaus kun vain vauvakuume. Josefiina oksensi lauantaina alkuillasta junaan. Tautikammoisena iski mieleen heti laattatauti! Mutta ei onneksi, arvatkaapas vaan mikäs muu on kyseessä. Vesirokkohan se on, jonka oireisiin kuuluu myös huonovointisuus ja ruokahaluttomuus.


Ja tänään..... Ei ei ei! En ois halunnu päästää sitä ihanaa mini-ihmistä takaisin Vaasaan! Tarkotanko nyt ystävää vai kummipoikaa? Molemmat on pieniä verrattuna muhun, heh! Olisin voinu pitää heidät kylässä vaikka viikon vielä. Juna-asemalla halit ja vilkutukset junan ikkunasta. Pian perään vielä viesti.

Onneksi ei ole kovin pitkä aika ristiäisiin. Helmikuun loppupuolella tämä perhe matkustaa Vaasaan!

1 kommentti:

Montako vuotta on ok olla kotiäitinä?

Nykyaikana tulee huomattua, että ihmiset arvostelevat toisia monenlaisista asioista. Yksi melko puhuttu aihealue on kotiäitiys. Montako vuo...