9kk.fi ! Yhteistyöpostaus!

Tällä viikolla olikin erittäin mukava postipäivä. Sain tiistaina 7.2. tekstiviestin joka sisälsi saapumisilmoituksen. Olen todella monesta paikasta tilannut lapsille vaatteita yms, mutta tämä paketti ei ollut yksikään niistä. Tämä oli erittäin mukava pehmoinen paketti, jossa oli kaksi vaatetta. Yhteistyötä siis 9kk.fi kanssa.


Kyseiselle nettisivulle varmasti on osa odottavista äideistä eksynyt, tai sitten niitä äitejä jotka ovat etsineet netin ihmeellisestä maailmasta imetysvaatetta. 9kk.fi-verkkokaupasta tilatessa ei tule postimaksuja, joka on aivan huippua. Vaatteet ovat nuorekkaita, sekä muodikkaita. Edullista hintaa unohtamatta. 

Kuva on otettu marraskuussa 2015

Itse tilasin ensimmäisen vaatteen 9kk.fi sivulta silloin kun odotin Vanessaa ja kukaan ei vielä tiennyt raskaudesta. Tilasin tällöin Mustan liehukejakun joka osoittautui ihanan monikäyttöiseksi. Myöhemmin vielä tilasin saman mallisen liehukejakun sekä grafiittin värisenä, kuin myös viininpunaisena. Musta on ollut minulla osa vaatekaappiani lähes kaksi vuotta ja on edelleen todella hyvässä kunnossa. Pesulappuun on merkitty, että pitäisi pestä 30-asteen lämpötilassa, mutta kyllä se välillä on 40-asteen pesussakin käynyt, eikä materiaalille ole käynyt mitenkään. Toki en suosittele ketään rikkomaan pesuohjeita.

Mustana liehukejakku on ollut todella monikäyttöinen, sekä myös viininpunaisena on ollut aivan todella usein päällä. Helppo yhdistää monien vaatteiden kanssa, tyylikäs ja kestävä. Monipuolisuus tulee esille hienosti tämän vaatekappaleen kohdalla, sillä mustahan sopii kaiken kanssa yhteen. Olen pitänyt kyseistä vaatetta jopa kerran baarissa ollessa päällä.


Mitä sieltä minun paketistani löytyikään? Aivan todella ihanan tuntuinen VIININPUNAINEN NEULETAKKI. Tämä on huomattavasti kivempi talven pakkasiin tai syksyllä/keväällä lämmittämään. Neuletakki on myöskin tyyliltään sellainen, että sopii helposti kotona oleskeluun, töihin tai vaikka sukulaisen synttäreille. Kaikki vaatteet ovat Purpless-merkin valmistuttamia, sekä valmistetaan Euroopassa. Luulen että tämä tulee olemaan myös yksi niistä vaatteista joka päätyy usein päälleni, varsinkin viileämmillä ilmoilla.

9kk.fi-sivulta löydät äitiys- ja imetysvaatteita jopa vähän reilu kymmenen euron hintaan, joten nämä ovat myös edukkaita. Usein netistä löytyy todella kalliita äitiysvaatteita, joiden käyttöaika on kuitenkin aika lyhyt. Luulen ettei kovinkaan moni laita mammahousuja jalkaan kovinkaan montaa kertaa raskauden jälkeen. Sivuilta löytyy paitoja, toppeja, tunikoita, neuleita, mekkoja, housuja. 


Lisäksi paketissa oli yksi paita. Äitiys- ja Imetyspaita, joka oli cappuchinon värinen. Tämän malli oli omaan silmään jotenkin jännän mielenkiintoinen. Päällä se on kuitenkin paremman näköinen! Väri ei ole kirjava tai millää tapaa liian räikeä. Yksinkertainen ja mukava. Imetyksen kannalta todella, todella helppo! Materiaaliltaan paita on mukavan tuntuinen ja onhan tämä käytännöllinen paita todella monen kuukauden ajan, sillä toimii sekä raskaanaollessa kuin myös imettäessä. Tätä en osaisi nähdä kenenkään päällä enään imetyksen loputtua, kun taas neuleet ja jakut ovat hyviä aina!


Tätä yhteistyötä olikin oikein ilo tehdä! Kiitos siis paljon mielenkiinnosta 9kk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Montako vuotta on ok olla kotiäitinä?

Nykyaikana tulee huomattua, että ihmiset arvostelevat toisia monenlaisista asioista. Yksi melko puhuttu aihealue on kotiäitiys. Montako vuo...