Hirveä tauti!

Meidän perheeseen on iskenyt pöpö. Joku aivan hirveä kevätflunssa, kuume ja limaräkä joka on koko naamaa pitkin. Yäk. Jospa pian oltais kaikki terveitä?


Josefiinalle nousi jo viikonloppuna lämpöä ja alkuun oli jopa energinen. Tänään oli jo kuumeeton päivä, mutta siitäkin huolimatta todella väsyneen ja uupuneen oloinen. Kuitenkin nyt illalla, vain vähän ennen nukkumaanmenoa tytölle nous lämpö takaisin. Lääkettä, juomaa ja nukkumaan. Kuiskaus korvaan "Parane pian pikkuinen".


Eilen oltiin pienestä lämmöstä huolimatta äidilläni kylässä. Josefiina jaksoi touhuta ja kun kysyin häneltä, että mennäänkö mummilaan - vastaukseksi näin tytön kiskovan kenkiä jalkaan. Illalla lähtiessämme takaisin kotiin huomasin Vanessankin tuntuvan lämpöiseltä.


Lääkkeestä huolimatta lämpö kohosi vain ylöspäin ja tyttö oli tulikuuma. Yöllä huomasin tytön olevan kuumempi kuin illalla, mutta en raaskinut herättää sikeästi nukkuvaa pikkuista.
Aamulla olin aivan varma että kuume huiteli 40-asteen tienoilla. En kuitenkaan kaivanut kuumemittaria, vaan kaapista suoraan lääkettä. Tunnin päästä Vanessa olikin jo pirteämmän oloinen. 
Nyt vaan pitäisi pian parantua, sillä viikonloppuna on lapsimessut jonne pitäisi ehdottomasti päästä!

4 kommenttia:

 1. No totta ihmeessä! Ensin kipeinä mummolaan tartuttamaan tautia.Sitten lääkkeitä naamaan että päästään puolikuntoisina ja tartuttavia lapsimessuille levittämään pöpöjä! Niinhän se menee,viis muista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tiedossa oli että kipeä lapsi on mukana mummolassa ja ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta (lasten mummi oli tietoinen ja sanoi että tervetuloa). Lapsimessuille mennään jos kuumetta ei ole. Nuhanenäisyys ei ole este :)

   Poista
 2. Omaa järkeäänkin saa käyttää eikä silloin kysellä saako tulla kylään vaan jäädään automaattisesti kotiin.Eihän ne mummot ja papat useinkaan kehtaa kieltää tulemasta! Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki järkeä käytetäänkin, meidän tapauksessa mummila on kuin toinen koti joten pienet nuhat yms pöpöt ei oo este, toisinkuin esim oksennustaudit :D Ja tässäkin tapauksessa lapsi itse halusi ja jaksoi lähteä, jos olisi ollut kipeämpi niin oltais jääty kotiin.

   Poista

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...