Josefiinan 3v juhlat!

Huhhuh mikä homma! Taas on yhdet juhlat juhlittuna. Porukkaa oli kutsuttuna paljon, mutta vain murto-osa pääsi tulemaan juhliin. Kuitenkin ihan kivasti oli ihmisiä täällä meidän asunnossa ja Josefiina sai ihania lahjoja. Teen niistä oman postauksen hieman tuonnempana.


Tällä kertaa olin äärimmäisen laiska juhlien suhteen. Perjantaina vielä sanoin T:lle että kakku täytyy leipoa, mutta jostain kumman syystä perjantaina kaupasta lähti mukaan valmispohja. Laiskuus iski - en olisi jaksanut mukamas edes pasteijoita uuniin laittaa.


Kuitenkin tsemppasin! Sovittiin T:n kanssa, että hän valmistelee kakun ja minä teen viinirypälemadot. Kakusta tuli tällä kertaa hyvin perinteinen, eikä mikään lapsiteemainen. Viinirypälemadot olivat aivan hitti. Useaan kertaan joku pienistä vastasi "mato", kun kysyi että mitä haluaa syödä. Näiden matojen silmät oli tehty tuubissa olevasta sokerikuorrutteesta.


Juhlapöydästä löytyi tosiaan kakku, "madot", keksejä, karkkeja, pasteijoita, popcornia, sipsiä, kahvia, limua ja mehua. Unohdinkohan jonkun mainita? Herkkuja oli TAAAS liikaa. Aina sama homma.


Josefiinalla oli aivan ihana äitini tekemä mekko päällä, perhekuvia tuli otettua muutama, eikä yksikään ollut hyvin onnistunut. Onneksi seuraaviin itse järjestettäviin juhliin onkin taas aikaa. Parin viikon päästä saadaankin mennä pikkusisarusteni synttäreille herkuttelemaan, jolloin ei itse tarvii stressata sotkusta tai leipomuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...