Viikko ilman sähköä

Monesti sitä tulee ajatelleeksi kuinka itsestäänselvää ja elämää helpottavaa ovat juokseva vesi, sekä sähkö. Onhan se hurjasti helpompaa pestä lapsi suihkussa, kun vaikkapa mökin saunan pienessä vadissa olevalla vedellä.


Jo parisen kesää oon ajatellut, että olisi todella kiva lähteä mökkeilemään. Sukulaisiani käy kesällä sekä saaressa parin tunnin ajomatkan päässä ja osa suvustani käy hieman kauempana Valtimolla mökillä.

Lasten kanssa sitä tulee vaan ajatelleeksi monenlaisia asioita. Kuinka matkustaa matkapahoinvoivan lapsen kanssa autolla pitkä matka? Kuinka pärjätä ilman sitä juoksevaa vettä? Entä kun ei ole sähköä jolla ladata vaikkapa puhelinta? Esimerkiksi viikko ilman sähköä ei tulisi kuuloonkaan. Oma pää ei kestäis montaa päivää sähkötöntä ympäristöä, josta ei löytyisi edes vedellä toimivaa sisällä olevaa vessaa!


Helpointa olis siis olla huono äiti ja lähteä ilman lapsia rentoutumaan mökille pariksi päiväksi. Ehkä vielä joskus? Nautitaan nyt kesällä yhteisestä ajasta pääkaupungin alueella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuinka usein...?

Nyt on blogeissa kiertänyt haaste, jossa kysytään kuinka usein? Kuinka usein sheivaat, valehtelet tai vaikkapa siivoat jääkaapin? Nyt minä ...