Kirjoitus jonka toivoisin Saara Aallon lukevan!


Nyt sen sain, oman hetken. Ilman miestä ja ilman lapsia. Mitäkö tein? Suuntasin junalla kohti Tikkurilaa ja vietin 1,5h aikaa ihan itsekseni. Olin ennakkoon ajatellut että ehkä jään vain kotiin. Onneksi en tehnyt niin, sillä olisin katunut.


Pari sanaa sanottavana: Wau mikä nainen! Mikä ääni! Kylmät väreet meni useaan kertaan kehon sisällä, eikä suinkaan vilpoisesta ilmasta johtuen. Välipuhe ennen Chandelier-kappaletta sai silmäkulman kostumaan. Ne tulkinnat kappaleista. Saara jos joku on taitava! Hän on niin paljon nähnyt vaivaa ja tehnyt töitä unelmansa eteen!

Sain kuitenkin kesken esiintymisen viestiä kotoa. Pienempi tyttö surkeana huuteli äitiä, joten en katsonut esitystä aivan kokonaan loppuun. Se jäi vähän harmittamaan. Nyt kuitenkin yhtä kokemusta rikkaampana ja oli kyllä mahtava nähdä Saara livenä!


2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja kuvia. Vähän hölmöä kotoa edes laittaa viestiä kesken konsertin, jos ei ollut mitään vakavaa. Joskus täytyy pitää omaakin aikaa. Lapsillekin tekee vain hyvää oppia, että äidilläkin on joskus omia menoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin sovittu että jos kotona tarvitaan niin lähden keskenkin pois. Ilman rajotuksia ehtii sitten vanhanakin mennä kun lapset on isoja :D

      Poista

Luminen viikonloppu!

Suomen talvi on tunnetusti hyvin vähäluminen ja paukkupakkasia ei Helsingin alueilla oikeastaan tunneta.  Kuluneen viikon aikana on saanu...