Tropicario - matelijoiden valtakunta!


Tälle päivälle oli luvattu vähän sadetta. Aamulla nukuin jopa puolikymmeneen, sillä T antoi mulle mahdollisuuden siihen. Melkein heti heräämisen jälkeen puettiin lapsukaiset ja lähdettiin kohti juna-asemaa.


Pidemmän aikaa jo ollaan pohdittu, että voitaisiin käydä Helsingissä sijaitsevassa Tropicariossa. Kävelimme Pasilasta parisenkymmentä minuuttia ja saavuimme Tropicarion luokse. Pakko sanoa heti, että wau mikä paikka!

Eläimet ovat Tropicariossa isoissa terraarioissa. Mukavaa oli nähdä, että parikin käärmettä tuli ihan omasta tahdosta lasin luokse katselemaan ihmisiä lähempää. Vanessa oli ihan innoissaan käärmeistä jo heti alkuun.


Pienempien lasten kanssa en olisi tänne varmaankaan lähtenyt. Heti ovesta sisään mennessä tuli todella jyrkät pitkät portaat. Portaiden yläpäässä oli sopivasti tilaa muutamille rattaille, joten saimme siihen jätettyä tyttöjen rattaat. Lapset kävelivät itse tutkiskellen ja riemusta kiljuen.


Nähtiin monenlaisia liskoja ja käärmeitä, hämähäkkejä ja oli siellä kalojakin. Ainiin, yks lintu myös oli! Aika äkkiä tuli paikka kierrettyä. Osaa eläimistä katsottiin useamman kerrankin. Aikuiselta sisäänpääsy maksoi 13€/hlö joten ei mikään hirveän kallis. Tytöt ovat vielä niin pieniä, että pääsivät ilmaiseksi sisään.


Ehdottomasti mennään joskus uudestaan samaan paikkaan. Oli mielenkiintoista käydä kyseisessä paikassa. Kaikki on niin kauan hyvin kun käärme on lasin toisella puolella. Pelkään matelijoita kuollakseni ja meille ei sellasta iljetystä ikinä kotiin tule, vaikka T haluaisikin.


Tytöt saivat muistoksi pienet krokotiililelut, joiden hinta ei muuten ollut paha! Molempien lasten lelut meinaan maksoi yhteensä alle 6€! Meillä on siis ollut kiva päivä perheen kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuinka usein...?

Nyt on blogeissa kiertänyt haaste, jossa kysytään kuinka usein? Kuinka usein sheivaat, valehtelet tai vaikkapa siivoat jääkaapin? Nyt minä ...