Juhlapäivänä!


Jotenkin odotin tätä kyseistä päivää useamman kuukauden. Välillä suuria suunnitelmia ja hienoja juttuja haaveillen. Loppujenlopuksi tämä päivä olikin aika täydellinen. Meillä oli paljon vieraita, Vanessa sai paljon ihania lahjoja ja hän sai paljon leikkiseuraa muista lapsista. Meillä nimittäin juhlittiin pienen rakkaan 2v syntymäpäivää!


 Koko päivä aamusta iltaan on ollut täynnä hulinaa. Aamulla kävin pikapyörähtämässä Helsingissä, jonka jälkeen leikittiin uusilla duploilla, syötiin yhdessä hyvää ruokaa ja odotettiin vieraita saapuvaksi. Vanessa sai jopa odotellessaan koristella kakun!


Vanessa oli hämillään kun yhtäkkiä tuli paljon vieraita. Tyttö ei halunnut päästää ketä tahansa lähelleen, uudet lahjat piti omia ja vanhoihinkaan leluihin ei kukaan vieras olisi saanut koskea. Omistushaluinen lapsi.


Mitä lahjapaketeista kuoriutui? Vanessa sai lahjaksi Gugguun vaatteita, pari nukkea, palapelin, leikkiastioita, Duploja, teletappeja, pehmolelun, ponin, laulu cd:n jonka mukana kirja ja... Unohdinkohan jotakin? - Todella paljon kaikkea siis!

Kenkäkaaos eteisessä!

Vanessa ei kylläkään piitannut pehmeistä paketeista, mutta itse tykkäsin. Pienessä lahjalaatikossa oli mekko + kaksi lakupatukkaa. Tyttö avasi laatikon, otti lakut ja työnsi laatikon pois. Lelut oli hänen mieleen enemmän ja niitä saatiinkin ihan tarpeeksi!

Osa lahjoista!

Kiitos kaikille ihanille vieraille ja tästä on hyvä jatkaa kohti joulua!

Hetket varhaat, hetket parhaat,
hetket lapsuusaikojen,
muistoissa ne säilykööt, kuin sadut taruaikojen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...