Mikä ihmeen Civiliants? (Sisältää alekoodin)

Postaus on toteutettu yhteistyössä MiniQ kanssa!

Civiliants on Ruotsalainen pienyritys joka valmistaa laadukkaita, hauskoja ja erikoisia lastenvatteita.


Kankaat ovat GOTS sertifioitua, OEKO TEX värjättyä luomupuuvillaa. Tuotteet on suunniteltu Ruotsissa ja valmistettu Portugalissa.
Yläpuolella oleva tietopätkä on lainattu Miniq nettisivuilta.


Jos joku olisi jokunen viikko sitten kysynyt, että tiedänkö mikä on Civiliants? Vastaus olisi todennäköisesti ollut : Varmaan joku karkki ulkomailla. Arvaus ei olisi kovinkaan kauas mennyt, sillä kyseisellä merkillä on aika  herkkuja sävyjä vaatteissa.

Saimme molemmille tytöille legginsit ja pipot. Josefiinalle pinkit ja Vanessalle mustat. Tytöillä on pituuseroa melkein kymmenisen senttiä ja molemmat pitävät samaa kokoa, 92/98. Vanessa on arviolta 90cm pitkä ja hänelle leggarit ovat hieman reilut lahkeista. Josefiina on arvioltani vajaa metrinmittainen ja hänelle legginsit ovat just sopivat, ylimääräistä kasvuvaraa toki ei löydy. Jotenkin hullua, että käytössä on samankokoiset vaatteet lapsilla joilla 1,5v ikäeroa.


Vanessan pöksyt ovat olleet aika paljon käytössä tässä parin viikon aikana, sekä ne on pesty useampaan kertaan. Ollaan pidetty näitä jo ihan siitäkin syystä, että halusin oikeasti testata mustan kankaan laatua. Mustat vaatteet uusilta merkeiltä usein epäilyttää mua, sillä joukossa on ollut huonojakin kokemuksia. Pakko sanoa, että Civiliantsin musta pysyy oikeasti mustana. Ei ole haalistunut, eikä haituuntunut.


Sainkin annettavaksi alennuskoodin mun blogin lukijoille. Koodi: KUPLA on voimassa tämän viikon loppuun asti! Koodilla saat -15% yli 50€ tilauksista (koskee myös jo alennettuja tuotteita).

Blaan ja Papun uutuudet tulevat tällä viikolla, keskiviikkona ja torstaina. Mikäli uutuuksista jotakin haluaa tilata, alennuskoodi toimii myös niihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Äitiyspakkaus vai raha?

Monet miettivät haluavatko raskausaikana ottaa pakkauksen vaiko rahan. Äitiyspakkauksessahan on hirmuisen paljon tarpeellisia asioita, mutt...