Miltä meidän lastenhuone näyttää?

Lupasin edellisen postaukseni yhteydessä, että näytän teille hieman lastenhuonetta. Pieni kurkkaus siis siihen, minkälaisia juttuja meiltä löytyykään ja mitkä ovat tämän äidin, sekä lasten lemppareita.


Huoneesta löytyy valkoinen Malm-lipasto, jossa säilytetään esikoisen vaatteita. Vaatteet ovat osittain pystyviikattu sinne. Haluaisitteko nähdä blogin puolella mitä meidän lasten vaatekaapeista löytyy vai jätetäänkö se vain meidän perheen tietoon?
Lisäksi huonetta koristelee muutama autot-auto, sillä Josefiina rakastaa autoja!



No, nyt päästiinkin siihen sänkyyn. Kuten kuvasta huomata saatta... Ei sinne mahdu nukkumaan. Oikeastaan, Josefiina on nukkunut pitkään olohuoneessa sohvalla. Välillä hän nukkuu myös Vanessan sängyssä alle metrin päässä minusta. Ajattelin tsempata tämän asian suhteen ja keväällä kun tyttö täyttää 4v, voisi olla aika opetella takaisin omaan sänkyyn. Kieltämättä on tullut vähän aikaisemmin lipsuttua asian suhteen. 


Huoneesta löytyy myös minun tekemä pöytä! Kyllä, oppilas joka lintsasi koulusta vähän liikaakin - sai yhden työn valmiiksi! 
Monesti oon miettinyt ostavani uuden pöytä+tuolit setin lastenhuoneeseen, mutta tällä omatekoisella hiiri-pöydällä on tunnearvoa ilmeisesti niin paljon, ettei sitä voi vaihtaa. 


Pakko sanoa sen verran, että tämä pinkki muovinen Ikeasta hankittu tuoli on yks mun lemppareista. Siihen on parikin syytä. Tuoli syö duplopalikoita ihan tolkuttoman määrän sisälleen (okei siinä ei ole edes kaikki) ja lisäksi itse voin lepposasti istuskella tuolilla. 


Lastenhuoneen ikkunaa koristelee tällä hetkellä Vallilan verhot.


3 kommenttia:

  1. Ihana huone! ja ehdottomasti lasten vaatteista postausta myös!

    VastaaPoista
  2. Lapsi nukkuu sohvalla? Miksi?

    VastaaPoista
  3. Lapsi nukkuu omasta tahdostaan sohvalla. Itse annan nukkua siinä, sillä nukkuu kokonaisia öitä ja omassa huoneessa heräilee yöllä useasti ja ei suostu jatkamaan lopulta enään uniaan.

    Joskus harvoin sohvalta hän kömpii siskonsa sänkyyn aamuyöstä kun Vanessa nukkuu vieressäni.

    Ja anonyymi, meillä on vuodesohva jossa on lakana, tyyny ja peitto lapsella :)

    VastaaPoista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...