Lapsimessut 2018!

Olipas lystikäs viikonloppu! Samassa paketissa oli vuoden yks kohokohdista, eli lapsimessut ja kirsikkana kakun päällä sain viettää huipputyypin (Julia) kanssa aikaa!


Tosiaan.. Perjantaina heti aamusta suuntasin yksinäni pikavisiitille messukeskukseen. Kävin lähinä Gugguun osastolla, sekä parissa muussakin paikassa. Hirveen paljoa ei ostoksia mukaan tarttunut, sillä itselläni oli tietty budjetti varattuna koko viikonlopun ajalle.

Voisin sanoa, että perjantaina aamusella oli jo ihan törkeen paljon porukkaa odottamassa ovien aukeamista. Heti kun ovet aukesi jengi otti rivakampia askelia kohti tiettyjä vaateosastoja. Jotkut äidit kyllä kipitti aika rivakasti rappusia alas. Täytyy sanoa, että onneksi itse olin ilman lapsia ekana päivänä!


Messuilla oli ihan hirveen paljon nähtävää ja en edes ehtinyt siinä lyhyessä ajassa kiertää lähellekkään kaikkea. Ajattelin, että onneksi lauantaina mennään sitten kaikessa rauhassa moneksi tunniksi pyörimään ja kiertelemään.

Perjantain vaatelöydöt Gugguulta!

Perjantai iltana saatiin Julian kanssa idea ja lähdettiin vähän yhdessä viihteelle. Eikä siinä muuten mitään, mutta meidän piti mennä alunperin vasta lauantaina! Voin sanoa, että perjantai iltana nauratti ja lauantaina ei tosiaankaan naurattanu. Vajaa kolmen tunnin yöunilla messuille - vähän väsytti. Aamulla tuntui siltä, ettei pääse sängystä ylös. Onneksi kuitenkin piristyi sitten parin tunnin aikana ja jaksettiin valvoa jopa koko päivä!Lauantaina messuilla kierreltiin lähes kaikilla osastoilla, joissa oli vaatteita myynnissä. Lisäksi ostin pari palapeliä meidän tytöille, sillä nykyään ne ovat meillä suosittuja juttuja. Kaikki vaatelöydöt olivat tällä kertaa Josefiinalle. Monet alennukset olivat aika huonoja, mutta lisäksi oli oikeasti hyviä aleja. Esimerkiksi Pono Designilta löytyi trikoinen paita, joka maksoi vain 10€Monet osastot oli panostaneet paljon siihen, miten tuotteet olivat esillä. Myös esimerkiksi Metsolan pisteeltä löytyi lounge, jossa pystyi hetken aikaa istahtaa. Verrattuna viime vuoden messuihin, tänä vuonna tykkäsin enemmän siitä kuinka kaikki oli toteutettu!


Olin luvannut Josefiinalle, että pääsee kurkkaamaan poliisiautoa. Tyttö rakastui, hän olisi varmaan istunut koko loppupäivän siellä tyytyväisenä. Tänä vuonna en Vanessaa kertaakaan vienyt messuille, sillä hän kiukuttelee ja riehuu.. joten jos sitten ensivuonna!

Lauantain vaatelöydöt Josefiinalle!

*Bloggaajapassin sain messukeskukselta.

2 kommenttia:

  1. Näin sun haastattelun vauva.fissä. Eikö vähävaraisena olis oikeesti järkevämpää käyttää vähät rahat johonkin mikä tuottais lapsille oikeeta iloa? Esimerkiksi perheen yhteiset lomamatkat tms. Lapset ei merkkivaatteiden päälle ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tehdään paljon asioita tietysti mitkä tuottaa lapsille iloa. Käydään esim hoplopissa jne. Vaateharrastus on mun juttu - tykkään pukea lapset nätisti ja myymällä vanhoja, rahotan uusia :)

      Poista

Loppuraskauden ihanuutta(ko)?

Laskettu aika oli ja meni.. Edelleen täällä ollaan yhdessä kasassa ja vauva potkii sisuskaluja. Raskaanaoloa ei ole enään montaa päivää jäl...