4v juhlat ja autokakun ohje!

Meillä juhlittiin tänään Josefiinan 4v synttäreitä. Virallinen juhlapäivä on vasta ensiviikolla, mutta otettiin pieni varaslähtö juhliin. Tyttö rakastaa autoja, joten hänelle tehtiin kakku myös sen mukaan!


Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että tyttö ei voi leikkiä autoilla tai roboteilla. Eikä ole soveliasta jos poika leikkii barbeilla tai nukeilla. Meidän tyttö on ainakin iso autofani, jonka takia meiltä löytyy laatikollinen autoja ja lahjaksi hän sai esimerkiksi autotalon. Meidän perheessä tytötkin saa leikkiä "poikien leluilla". 

Kaikki lahjat ei näy kuvassa. Kiitos vieraille!
Tällä kertaa juhlien suhteen ei menty sieltä missä aita on matalin. Lähes kaikki tarjottavat oli värkätty itse. Ainoastaan karkit ja kaupan pikkupizzat toivat helpotusta juhlavalmisteluihin. Täytyy kyllä huokaista helpotuksesta ja todeta, että onneksi synttäreitä ei tarvitse jokaisena viikonloppuna järjestää. 


Autokakku on helppo toteuttaa! Eli leipaset vaan peruskakkupohjan, jonka täytät mieluisella tavalla. Me kokeiltiin ensimmäistä kertaa mustikka-vaniljarahkaa, joka oli oikeastaan kivaa vaihtelua perinteiselle mansikkakakulle. 
Päälle mieluinen koristelu, me käytettiin ällömakeeta sokerikreemiä, jonka päälle kaulittiin sokerimassasta autotie! Sokerimassalla pystyy monenlaiseen, voi siis taiteilla itse autot tai ostaa kaupasta muoviset. Aika simppeliä loppujenlopuksi! 


Muutenkin meillä oli erittäin mukava viikonloppu. T:n paras ystävä oli meillä viettämässä viikonloppua ja hänestä oli iso apu myös, kun viihdytti tyttöjä. Huomenna taas arki koittaa ja aamulla aikaisin saakin tallustella kohti päiväkotia. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 


Kerron enemmän meidän neljävuotiaasta kuulumisia, kunhan on neuvolassa käyty! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...