Kesävaatetta toukokuussa alennuksella!

*Postaus on tehty yhteistyössä Jeriika.fi kanssa!

Kuvissa näkyvä Molo Kidsin takki on ihanan värikäs ja lapsille hyvin sopiva. Molo Kidsiltä löydät vaatteet niin ulkoiluun, arkikäyttöön kuin juhlaankin. Meillä suositaan ulkovaatteissa paljon kyseistä merkkiä, sekä vahvana kakkosena on Mini Rodini. Asusteet ostetaan yleensä vain suomalaisvalmistajilta.


Tähän väliin saan jakaa teille muutamat ihanat kuvat meidän esikoisesta, hänellä on päällänsä ohut bombertakki. Kyseessä on siis Molon tämän kevään malliston takki, johon itse heti ensisilmäyksellä rakastuin. Nämä kuvat on itseasiassa otettu suunnilleen kuukausi sitten, kuten takana olevasta lumi-/hiekkakasasta voikin päätellä.


Koodilla kesa20 saatte alennusta 20% alennusta normaalihintaisista tuotteista.  (poislukien Mini Rodini Space Odyssey, Aarrekin Äitienpäivä -mallisto ja lahjakortit).


Koodi on voimassa 16-20.5.2018, joten nyt on oiva tilaisuus viimeistään käydä tilaamassa vaikkapa uudet uimapuvut lapsille. Jeriikasta löytyykin todella hyvä valikoima UV-suojattuja uima-asuja mm. Molo Kids ja Maxomorra. Valikoimasta löytyy myös Mini Rodinin uimapukuja jotka valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista, kuten Maxomorran uikkarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Päiväreissu Korkeasaareen!

*Yhteistyössä Korkeasaaren eläintarha Meidän perheen yhteinen kesäloma tuli, oli ja meni. Kävimme loman aikana esimerkiksi Tukholmass...