Talviturkki heitetty hyiseen veteen!

Koko viikon ajan on ihanat lämpimät ilmat hellineet ainakin täällä Vantaalla. Tänäänkin ulkona oli auringossa tuskastuttavan kuuma, joten pakattiin kassiin evästä, uimapuvut ja piknikmatto. Suuntasimme vain lähellä olevalle pikkuiselle uimapaikalle, joka sijaitsee Keravanjoen varrella.


Vaikka sää olikin todella lämmin - vedet eivät ole vielä lämmennet. Uimavesi oli siis todella vilpoista, mutta sehän ei haitannut. Pieni vilvottelu kuumassa ilmassa on enemmän kuin toivottua.



 Paikalla oli myös muita ihmisiä pulikoimassa. Jotkut lapset olivat todella pitkiä aikoja kokonaan viileässä vedessä. En pysty ymmärtämään kuinka he pystyivät, sillä itse en vielä halunnut mennä uimaan. Kunhan vedet vähän lämpenee, niin jospa itse menisi myös pulahtamaan vedessä.


Eipä meidän taaperoa tarvinnut veteen taivutella. Hän itse sanoi, että mennään uimaan ja laitettiin uikkarit päälle. Sitten mentiinkin jo kovaa vauhtia kohti vettä. Pääosin toki parivuotiaat kahlaavat vedessä ja leikkivät vedellä, joten uimapuku ei ole aivan pakollinen hankinta rantaleikkeihin.


Josefiina ei halunnut pukea uimapukua, eikä hän meinannut ensin tulla lähellekkään vettä. Lopulta tyttö kuitenkin uskaltautui ja innostuikin niin paljon, että juoksi shortsit jalassa veteen ja kasteli itsensä.


Meillä oli mukana myös tosiaan eväitä. Herkuteltiin yhdessä mm: riisipiirakoilla, suklaakekseillä ja jokaisella oli omat retkijuomat mukana. Itse toki join vain vettä, jota menee muutenkin aika reippaasti jokaisena päivänä.


Tästä täytyykin ottaa tapa, koska meidän reissu meni todella mukavasti ja lapset olivat reippaita! Jokos muut on heittäneet talviturkit veks?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...