Pallomahan synttärijuhlat

*kaupallinen yhteistyö Maxikarkki.fi kanssa

7.10.2018, RV 25+0

7.10. Klo 00:12 vanhenin taas vuodella. Vuodet vierii hirveen ripeästi ja jos mietitään mitä kaikkea olen ehtinyt tässä 22 vuoden aikana tekemään, niin lista on hyvin erilainen verrattuna moniin muihin samanikäisiin.

Eilen pidin pienet synttärijuhlat joihin olin kutsunut muutamia läheisiä ihmisiä ja muutamat kaverit. Tarkoitus oli pitää ihan pienimuotoisesti kakkukahvi-tyylinen ilta, mutta jotenkin se kakkukin jäi leipomatta. Iski järjetön laiskuus ja iskin pöytään  kahvin lisäksi lähinnä munavoita, riisipiirakoita, karkkia, sipsiä ja keksiä. 


Oli muuten ehkä maailman helpointa tilata Maxikarkilta herkkuja kaappi täyteen ja sieltä sit laittaa pöytään tarjolle. Fiksuna jemmasin ison osan myös joulukuulle Vanessan juhliin, joten karkkeja ei silloin tarvitse juhlapöytään ostaa. Omiin minijuhliin en laittanut kuin pringlespurkit, sekä pandan lakusekoitusta tarjolle. Sekä pehmeitä Werther's original karkkeja. Pakastimesta kaivoin lisäksi mansikkajädekakun jota en ehtinyt itse edes ottamaan, kun pikkuveli lusikoi jo viimeistä jättipalaa suuhunsa.


Pienimuotoiset synttärijuhlat tällein pallomahana ja läheisten kanssa oli hyvinkin rauhalliset. En odottanut mitään hienoja lahjoja ja olin tyytyväinen jopa pikkusiskoni ostamaan Daim-bites pussiin. Tämän illan telkkarinkatsonta herkut siis on kaapissa odottamassa! 


Parhainta oli kuitenkin, että kaikkein tärkeimmät ihmiset olivat läsnä ja teki mun synttäripäivästä hyvän. Kiitos myös ihanista lahjoista!

2 kommenttia:

 1. Olisi ollut kiva, jos olisit enemmän kertonut tuosta Maxikarkista. Aika suppeaksi jäi tämä kirjoitus, jos oli kaupallinen yhteistyö!

  Mitä karkkeja esim tilasit, sekä kuinka kauan toimitus kesti jne? Varmasti on monia, jotka eivät ole tilanneet heidän verkkokaupasta.
  Jäi itselle kysymysmerkiksi nämä kohdat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Alussa yhteistyöpostaus merkintä, sillä tosiaan mainintaa Maxikarkista on. Kuitenkin pääpostaus on vasta tulossa loppuvuodesta, toteutettu kaksiosaisena, jolloin tarkotus tuoda laajemmin esille asioita ;)

   Poista

Maailman paras kasvislasagne!

Siiis mä en voi nyt ollenkaan sietää jauhelihaa, enkä makkaraa tai nakkia. Jos haluan syödä lihaa, sen pitää olla varmasti kunnollista ja m...