Tärkeetä laatuaikaa esikoisen kanssa

Monen lapsen perheissä se esikoinen jää helposti vähemmälle huomiolle. Vauvavuotena täysin jakamatonta huomiota saanut lapsi joutuikin yhtäkkiä jakamaan sisaruksen kanssa vanhempien huomion.

 Meidän perheessä tytöt kotona ollessaan saa aikalailla yhtä paljon huomiota ja tehdään yhdessä asioita, mutta harvemmin tulee Josefiinan kanssa kaksin lähdettyä johonkin. Lisäksi tyttö kuitenkin on päiväkodissa, joten Vanessa saa automaattisesti viikottain huomattavasti enemmän huomiota.


Muutama kuukausi sitten bongasin, että Tampereella järjestetään Pikku Kakkosen konsertti. Arvatkaapa vaan, että kenen perheessä asuu yks fani. Välillä telkkarista pitäisi saada useaan kertaan peräkkäin katsoa aikaisemmin olleita konsertteja. Heti kun bongasin tapahtuman, olin kärkkymässä lippuja netissä kun ne tulivat myyntiin. Sain napattua kolmannelta riviltä kaksi paikkaa.


Eilen oli tämä kauan odotettu reissu. Aamulla mua väsytti ihan mielettömästi ja mietin, että kuinkahan selvitään reissusta. Tyttö oli ponkassut aamuviideltä sängystä ylös ja epäilin jäätäviä väsyraivareita loppupäivälle. Mutta meidän reissu meni ihan mielettömän kivasti! Josefiina oli tosi kiltisti ja innoissaan. Ympärillä oli paljon meteliä, vieraita ihmisiä ja uusia jänniä juttuja.


Junassa meillä oli paikat perhehytistä ja se on aina vaan paras ratkasu kun matkustaa lapsen kanssa. Lisäksi meillä oli sekä mennessä, että tullessa seuraakin.


Näin loppuvaiheessa raskautta oli kiva tehdä kaksin jotain erityistä, sillä kun vauva syntyy niin ei pitkään aikaan kuitenkaan pääse irtautumaan pienestä. Ei ainakaan, jos hän on yhtään samanlainen kuin nämä meidän isommat lapset.


Vähän itse stressasin myös, että kuinka meidän vajaa 3v pärjää isänsä kanssa kotona. Oon niin tarkka miten tietyissä asioissa toimitaan, mutta hyvin oli mennyt!


Kivana plussana me voidaan jälkeenpäin fiilistellä tapahtumaa, kun se tulee telkkarista joulupäivänä! Saa nähdä vilahtaako vahingossa meidänkin naamat yleisön joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...