Kirppistely on hauskaa ja ekologista!

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Velmukirppiksen kanssa

Kuten monet lukijat tietävätkin, niin meidän lasten vaatekaapit on ollut melko täysinäisiä. Oon työntänyt paljon tavaraa kaappiin, jonka jälkeen odottanut sopivaa hetkeä myydä tavarat eteenpäin ja myös aiemmin olen hamstrannut ihan liikaa vaatteita kaappiin. Nyt mulle aukesi tilaisuus yhteistyöhön ja sitä kautta  kirppispöytään, joten päätin kokeilla kuinka hyvin kaikki menisi eteenpäin.


Olin etukäteen kuullut muutamalta ihmiseltä pelkkää positiivista tästä kirpputorista, joten hyvillä mielin lähdin sopimaan aloituspäivän ajankohdasta ja saamaan lisäinfoa mitä Velmu tarjoaa pöydän lisäksi. Ison plussan annan siitä, että itse ei tarvitse päivittäin käydä siivoilemassa pöytää sillä pöytienjärjestely kuuluu mukaan pakettiin. Jos laiskottaa, voit siis vain viedä tavarat, antaa ajan kulua ja hakea loput myyntijakson päätteeksi takaisin. Kannattavaa kuitenkin on käydä täydentämässä pöytää 2-3 kertaa viikossa.

Tämä kirppis nimeltä Velmu sijaitsee Helsingin Malmilla, lähellä juna-asemaa. Julkisilla kulkuvälineillä pääsee helposti perille, mutta tietysti omalla autolla on myös helppo hurauttaa paikalle. Itse vein näppärästi rattaiden alakorin täyteen pakattuna tavarat myyntiin ja kävin suunnilleen parin päivän välein täydentämässä pöytää. Yhteensä myyntiin vietäviä tuotteita oli n 140kpl, joista kaupaksi meni suunnilleen puolet.

Myyntijakson alussa on aina hauska yllättyä miten tavara liikkuu eteenpäin. Melko koukuttavaa on myös kysyä myyntisaldoa ja itse kysyin useampaan kertaan kahden viikon aikana, että paljonko on mennyt kaupaksi. 


Itse vein pääosin lasten pieniä vaatteita, mutta joukossa oli myös leluja, asusteita ja kenkiä. Myyntisaldoa kertyi päälle 400 euroa, eli todella kivasti. Itselläni liikkui enimmäkseen halvat merkittömät jutut, mutta myös jokunen merkkivaate vaihtoi kotia. Turvallisin mielin voi jättää pöytään myyntiin arvokkaampaakin tavaraa, sillä kirppikseltä löytyy hälyttimiä joita voi kiinnittää tuotteisiin. Kivat rahat vaatehankintoihin talvea varten. 


Kirppis ei ole liian iso, joten pöydät jaksaa hyvin kiertää läpi. Jos on lapsia mukana niin heille löytyy mukava leikkipaikka. Tällöin voi itse voi keskittyä pöytien penkomiseen kun lapset viihtyy paikoillaan, eikä hidasta löytöjen tekemistä sinkoilemalla paikasta toiseen.

Mikäli joku teistä innostui postauksen myötä karsimaan kaapeista turhat pois ja viemään pääkaupunkiseudulla myyntiin. Voin suositella Velmua. Kirpputori on auki jokaisena päivänä viikossa! Lisätietoja löydät tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivepostaus: Viisi ateriaa päivässä, mitä meillä syödään?

Oon muutamia kertoja kysynyt Instagramin puolella seuraajiltani postaustoiveista ja ideoista. Useita vastauksia saaneena ajattelin nyt yhde...