Syntymäpäiväni!

Tänään maanantaina, 7.10 täytin vuosia ja ajattelin tulla vielä näin iltasella pikasesti kertomaan kuulumisia. 23 vuotta, kolme lasta, reilu 6v asunut omillaan jne. Kiirettä on pitänyt!

Läheisten kesken kahviteltiin
Viime viikonloppuna järjestin minimuotoiset juhlat. Kutsuin lähimmät ihmiset kahville ja lupasin tarjota pientä suolaista, sekä makeaa. Leipasin lauantaina aamusella kääretortun, jossa oli mustikka-vaniljarahka täyte ja lisäksi tein kinkku-paprika täytteellä suolaisen piirakan. Vieraat kehuivat piirakkaa ja sen ohjeen kirjoitinkin teille muutama postaus sitten, joten käy kurkkaamassa ja nappaa resepti talteen!


Tulevana viikonloppuna juhlitaan!
Tulevana viikonloppuna sitten olisikin tarkoitus juhlia hieman railakkaammin. Keskimmäinen lapsista pääsee yökyläilemään ja odottaakin jo innoissaan sitä. Kuopusta ja esikoista lupas heidän isä vahtia, jotta tämä äiti pääsee ystävän kanssa tanssimaan ja ottamaan pari drinksua. Täytyy sanoa, että oonkin jo odottanut hyvän tovin tätä tulevaa viikonloppua ja kohta se sit on jo ohikin. Aika menee hirmu äkkiä!

Vinkkaanpa muuten vielä teille, että mun synttäreiden kunniaks instagramin puolella on jotain huippua ja jatkoa on tiedossa. Nyt kannattaa klikata Meltzuggero-tili seurantaan, ettet vaan jää paitsi huippujutuista! Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...