Vauhdikas viikonloppu

Ajattelin tulla kertomaan pikaisesti kuinka viikonloppu sujui meillä! Olinkin tosiaan odottanut juuri tätä viikonloppua jo pidemmän tovin. Se sisälsi monta huisin kivaa juttua. Yksi niistä oli se, että näin ystävääni Juliaa taas puolenvuoden jälkeen.


Ystävän kanssa juhlimassa
Perjantaina tyttöjen päiväkotipäivän jälkeen keskimmäinen pääsi mummilaan yökylään. Esikoinen ja kuopus jäivät kotiin nukkumaan isänsä kanssa. Pian sen jälkeen suuntasin Tikkurilaan Juliaa vastaan ja muutaman tunnin päästä siitä lähdettiinkin jo yhdessä Helsinkiin. Käytiin ensin ajankuluksi ravintolassa yksillä, josta siirryttiin yökerhoon. Oltiin tosi aikaisin liikkeellä ja ensimmäiset saapuvat asiakkaat. Ilta kului mukavasti tanssilattialla, jutellen ja tietenkin muutamat drinksut nauttien. Oltiin suunniteltu jo aikaa sitten, että mennään juhlimaan yhdessä kun täytin vuosia hiljattain. Olihan viime näkemisestäkin kulunut tosiaan jo puolisenvuotta, joten jos paristi vuodessa käy ystävän kanssa viihteellä, niin sehän on enemmän kuin ok. Seuraava päivä menikin sitten melko väsyneenä, lepäillessä ja lasten touhuiluja katsoessa. 


Sunnuntai täynnä läheisiä 
Eilen näin isovanhempiani äitini ja myöskin isäni puolelta. Heitä tulee nähtyä aivan liian harvoin! Kävin tietenkin myös lasten kanssa onnittelemassa äitiäni ja herkuttelemassa, sillä hän vanheni taas vuodella. Viikonloppu oli omalta osalta siis täynnä läheisiä. Tulevana viikonloppuna suunnataankin sitten pitkästä aikaa isäni ja hänen naisystävän luokse syömään.

Toivottavasti teillä oli myös kiva viikonloppu. Ihanaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulukuun 1: Esittelyssä 5v lapsen joululahjat. Miten olis vaikkapa raha ja merkkilaukut?

Moni miettii näin joulukuun ensimmäisenä päivänä, että mitähän ostaisi lapselle lahjaksi? Miten välttyä järkyttävältä lahjavuorelta ja useil...