Somesta löytyi pelastus synttärisankarin päivään!

Eilen juhlittiin meidän 4v tyttöä, joka oli hyvin pitkään odottanut synttärijuhliaan. Hän on kuukausia höpöttänyt, kuinka saa isot juhlat, paljon vieraita ja lahjoja. Näytti uhkaavasti siltä, että juhliin saapuisi ainoastaan pari vierasta ja neidille tulisi vain mielettömän iso pettymys!


Moni kutsutuista ei päässyt paikalle tai saapuminen oli hyvin epävarmaa
Kutsuimme kaikki samat henkilöt juhliin kuten yleensäkin. Lähinnä sukulaisia ja muutamia kavereita. Lapsen mummi lupasi heti kutsun saatuaan tulla paikalle, mutta moni ilmoitti ettei pääse juhliin. Usean saapuminen oli myös epävarmaa kun oli sairastumisia tai "katsotaan jos jaksetaan". Kerroin sitten neidille jo ajoissa, että juhliin ei tulisi montaa vierasta, eikä lahjojakaan tule kuin pari. Samassa hetkessä hänen ilmeensä muuttui surkeaksi ja itselleni tuli myös tosi kurja fiilis, koska lapsesta selkeästi huomasi harmituksen. Kiukkuisena hän vain sanoi haluavansa paljon vieraita, sekä isot juhlat.


Yllättävästä paikasta löytyi pelastus! 
Purin omia ja lapsen fiiliksiä facebookissa naistenhuoneelle. Siihen mun julkaisuun tuli reilusti yli tuhannelta ihmiseltä reagointia ja eeen ehkä kestä miten superia! Monet halusivat lähettää kortin meidän neidille ja niitä nyt vielä odotellaan postissa saapuvaksi. Useampia ihania vieraitakin saatiin, joita ennestään ei edes tunnettu. Vaikka juhliin tuli täysin ennestään tuntemattomia, niin heti leikit alkoi sujumaan lapsilla yhtä hyvin kun vanhojen kavereidenkin kanssa. Lisäksi aikuisilla riitti keskenään höpöttelyä, eikä ollut kiusallisia hiljaisia hetkiä.

Kuvassa Vanessan kanssa leikkii Lahdesta asti tullut vieras! 

Nalle ja Panda tuli tanssimaan tytön kanssa
Saatiin myös samaisen julkaisun kautta ihan huippuylläri järjestettyä Vanessalle. Eräs nainen ehdotti, että voisi tulla tanssimaan hetkeksi tyttöjen kesken pandana ja nallena. Vanessa rakastaa kaikenlaisia isoja pehmomaskotteja, joten toivotin heidät tervetulleiksi. Vanessa oli hieman ihmeissään, mutta yhtä hymyä täynnä kun isot liikkuvat pehmohahmot tulivat meille sisälle. Hieman erikoisemmat synttärit ohjelmanumeron kera!


Haluan vielä kerran kiittää jokaikistä joka kävi meillä kylässä, lähetti postissa kortin tai pienen paketin!
En todellakaan olisi osannut arvata, että sosiaalisen median kautta meidän neidin syntymäpäivästä tuli vielä enemmän kun mitä hän osasi edes odottaa. Hyväsydämisiä ihmisiä on olemassa ja nyt se on todistettu! Ihmisiä jotka haluaa ilahduttaa vierasta ihmistä tärkeänä päivänä. 
Oon itse hieman ihmeissäni, että mitä oikein tapahtu. Innoissaan oleva lapsi ei meinannut illalla mennä edes nukkumaan kun oli juhlista niin tohkeissaan!


Suurin osa saaduista lahjoista! 

6 kommenttia:

  1. Minua tämä ei yllättänyt. Kyllähän tuolla postauksella nimen-omaan lahjoja ja osallistujia haettiin. Kun nähnyt että se toimii. Aika kovat kertoimet ensi vuoden juhlille. Mutta varmasti Naistenhuone taas pelastaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en kyllä ajatellut noin kuten sinä. En oo tuossa ryhmässäkään, jonne kirjotin ollut kun pari hassua kuukautta.. mutta mielipiteensä kullakin! :)

      Poista
  2. Mjaa, olisi voinut tehdä ihan hyvää tytölle ettei aina saa mitä tahtoo. Mitä oon saanut semmoisen kuvan että tää teidän keskimmäinen on aikamoinen jäärä ja pikku prinsessa, jos nytkin vaan alkanut kitisee että "mutku mä haluun isot juhlat!!" Mut joo, teidän esikoinen vaikuttaa toisenlaiselta ja sympaattisemmalta tapaukselta, sille olisin moiset juhlat suonutkin :)

    VastaaPoista
  3. Nyt anonyymi on hakoteilla kyllä asian suhteen, voisi hieman käyttää myös aivosoluja ennen kuin kommentoi 4-vuotiaan lapsen synttäreitä, joita mekin onneksi pääsimme piristämään.

    Viime viikolla kun avopuolisoni mainitsi tästä tekstistä niin ajattelimme että olisipa mukava päästä ilostuttamaan 4-vuotiaan synttäreitä. Joten tuumasta toimeen ja sijainti olikin sitten lähellä meidän asuinpaikkaa, joten ilman muuta lähdimme synttäreille.

    Synttärit olivat todella ihanat, lapsilla oli hauskaa. Meidän 4-vuotias tykästyi päivänsankariin ja hän viihtyi myös todella hyvin isosiskon kanssa. Pienin perheestä vielä ihmetteli menoa, mutta oli mukana omana söpönä itsenään.

    Synttärit olivat todella kivat, meidän poika viihtyi ja me aikuiset myös. Oli kiva jutella kun tuntui että oli todella iloisen rento meininki, juuri lasten synttäreille sopiva. Kaikilla oli hauskaa.

    Joten anonyymi voi vähän katsoa pikkusieluiseen itseensä ja miettiä mitä kommentoi.

    Joten täältä täältä kiittäen mukavista juhlista kaikin puolin, oli mukava tutustua teidän perheeseen ja saatiin päivänsankarille iloa päivään.

    Terveisin Väinö 4-v, Jari ja Christel

    VastaaPoista
  4. Johan oli joltakin kommenttia, huh. Onkohan anonyymi ajatellut, etteivät toiset aikuiset lapsineen ole osallistuneet synttäriin "säälistä" vaan omiensa kautta tietoisena pienen lapsen odotuksista ja halunneet vilpittömästi saada juhlan onnistuneeksi. Jokainen lapsi ansaitsee kerran vuodessa omanlaisensa synttärijuhlan, joka jää heidän muistoihin vielä vuosiksi eteenpäin. <3 se ei ole lapsen "piloille lellimistä" eikä ole tarve ajatella "mitä se sitten ensi vuonna haluaa", jos osaa ajatella sitä arvokkaana lapsuuden kokemuksena. Aivan ihanaa, että olette uskaltautuneet tuollaiseen järjestelyyn! Voi, kun olisin itsekin huomannut tämmöisen, olisimme varmasti osallistuneet ainakin postin välityksellä. Nimimerkillä Viiden äiti

    VastaaPoista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...