Prinsessan oma huone. Ennen ja jälkeen kuvat

Meillä asuu yksi vaaleanpunaista, pinkkiä ja lilaa rakastava tyttö. Ensimmäistä kertaa omaan uuteen huoneeseen päästyään hän ilmoitti, että isin täytyy maalata hänelle pinkki seinä. Överipinkkiin maaliin emme kuitenkaan suostuneet, mutta monien värivaihtoehtojen joukosta tyttö löysi kuitenkin mieleisensä. Pientä pintaremppaa oli tiedossa muutenkin lähes koko asuntoon, joten samalla huomioitiin myös lapsen toiveet.

Alkutilanne oli tämä. Kaikille tavaroille ei ollut täysin selkeitä omia paikkoja, sekä huonekalut oli vain laitettu johonkin kohtaan huonetta. Seinät täytyi maalata ja vähän pieniä uusia hankintoja myös tehdä. Pari uutta pinkkiä Aykasa koria hyllyyn täytyi ostaa, sekä miettiä kuinka fiksusti asettaisi huonekalut neidin huoneeseen. 


Pilvimatto on mielestäni hieman liian pieni tähän isoon huoneeseen, mutta olemme sen vasta hiljattain hankkineet neidin omasta toiveesta niin saa luvan nyt riittää. Myös kuvassa näkyvät mustat Lego säilytyslaatikot saivat lähteä uusiin koteihin ja tilalle hankittiin valkoista väriä.Seuraavat kuvat ovat huoneesta nyt. Pakko sanoa, että on ainakin mun mielestä tosi kiva huone ja viihdyn jopa itse ihan vaan matolla istuskelemassa. Ehkä tämänhetkinen lempipaikka jopa mulle. Tytön sänky menee luultavasti kesän aikana vielä vaihtoon ja kuopus sitten saa siirtyä pinnasängystä pois tuohon kuvissa näkyvään sänkyyn.

Vihdoin valmista:


Pöydässä oleva magneettitaulu on ihan super! Meillä on siinä supersöpöjä magneetteja, joilla voi kiinnittää vaikkapa piirrustuksen ihasteltavaksi. Valitsimme huoneeseen kätevän valkoisen pöydän, jossa on kivasti säilytystilaa erilaisille tavaroille. Pelkästään isommasta laatikosta jo löytyy muovailumassaa, hamahelmijuttuja ja vähän askareltujuttujakin. Kaikki on järjestyksessä ja helposti saatavilla. Lisäksi tytön pikkusälälle hankittiin pieniä söpöjä säilytysrasioita.


Mitäs mieltä olette tästä pienestä uudistuksesta? Tavaroille löytyy selkeät paikat, jolloin järjestyksen ylläpito on lapselle huomattavasti helpompaa. Yleensä illalla siivotaan huone tiptop kuntoon, jotta aamulla tai päiväkotipäivän jälkeen on mukava aloittaa uudet leikit. Seinälle tulee vielä yksi pieni taulu, kunhan saan aikaiseksi ostettua oikeankokoiset kehykset. Muuten on valmista! 

1 kommentti:

Somen tuttu ilmiö: joku muu tuntuu tietävän aina paremmin muiden asiat.

Bloggaajat, instavaikuttajat, tubettajat ja muut julkisuudesta tunnetut on varmaan huomannut, että aina on joku sellainen ihminen, joka tunt...