Ekaluokkalainen ei päässytkään ensimmäisenä päivänä kouluun

Voi että kun harmittaa! Kaikki oli suunniteltu, reppu oli pakattu ja koulukuljetuksen piti tulla hakemaan aamulla 8.44 esikoinen kouluun. Kuitenkin tuli yllättävä käännekohta ja ensimmäinen koulupäivä ekaluokkalaisena jäikin nyt väliin. 

Aamulla herättelimme tyttöä
Olimme varautuneet siihen, että heräämme riittävän ajoissa ennen kun hänet tullaan hakemaan. Ajatuksena oli, että ehdimme rauhassa syödä aamupalan, antaa aamulääkkeet ja käydä hieman läpi päivän kulkua. Kuitenkin sängystä nousi väsynyt ja kipeä lapsi. Meidän 2v on ollut tämän viikon kotona, sillä nappasi päiväkodista heti ensimmäisellä viikolla jonkun nuhapöpön. Nyt se samainen nuha tarttui myös esikoiselle ja koulun aloittaminen ajallaan ei onnistunutkaan. 

Toivottavasti hän tervehtyy pian
Lapsen ensimmäisen koulupäivän piti olla sekä meille vanhemmille, että lapselle ikimuistoinen ja positiivinen juttu. Nyt on pakko sanoa, että ei tämä ihan hetkessä unohdu vaikka positiivinen asia ei ollutkaan. Toivottavasti hän paranee pian ja pääsisi sitten ensiviikolla heti maanantaina tutustumaan uusiin luokkakavereihin, opettajaan ja avustajiin. Toivottavasti hänet otetaan hyvin mukaan porukkaan, vaikka pystyykin aloittamaan koulun vasta myöhemmin kun muut. 

Nyt ei auta kun sairastaa nuha pois ja sen jälkeen sitten terveenä puhtia täynnä uusiin haasteisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...