Kaksi vuorokautta avioliitossa ja sitten ryöstettiin pankki!

Kaupallinen yhteistyö: aMazed Games

Torstaina astuttiin avioliittoon ja perjantaina herättiin ensimmäistä kertaa aviopuolisoina toistemme vierestä. Aamulla kumpikaan ei saanut sellaista huomenlahjaa, joka monesti kuuluu perinteisiin. Eikä me arkena päästy viettämään hääyötä kahdestaan hotelliin tai päästä ollenkaan lähtemään häämatkalle, mutta onneksi sitä voi keksiä monenlaisia muitakin kahdenkeskisiä asioita. Kuitenkin nyt viikonloppuna pääsimme viettämään sellaisen hieman viiveellä olevan hääyön ihan kahdestaan, josta kyllä nautimme molemmat todella paljon. Hyvää ruokaa, yhteistä tekemistä, hotelliyö ja rentoutumista.

Olin etukäteen suunnitellut meille kahdelle ohjelmaa, joka tuli kivana yllärinä aviomiehelleni kun kerroin mitä olisi suunnitelmissa. Alunperin meidän oli tarkoitus mennä jo perjantaina pakohuoneeseen, mutta koska kaikki lapset eivät olleet päiväkoti-/koulukuntoisia niin jouduimme siirtämään aikaa päivällä eteenpäin. Lauantaina lapset olivat parissa eri paikassa hoidossa, joten lähdimme miehen kanssa ajelemaan kohti Helsinkiä ensin syömään ja sen jälkeen kokeilemaan ihan kahdestaan, että selviämmekö pakohuonepelistä yhteistuumin ollenkaan ajoissa ulos. Olen itse yhden kerran aikaisemmin pelannut pakohuonepeliä reilu kolme vuotta sitten silloisten Kaksplussan verkostobloggaajien kanssa, mutta tällä kertaa oli hyvin erilainen kokemus!

Pelkäsin hetken, että joutuuko tuore avioliitto heti koetukselle sillä aivonystyröitä piti hieman herätellä. Olin valinnut meille Amazed gamesin huonevalikoimasta Mad Moneyn, eli pääsimme leikkimään rikollisia ja ryöstämään pankkia. Huone oli vaikeudeltaan 4/5 ja siellä oli paljon monenlaista tehtävää, selvitettävää ja ratkottavaa. Muutamia hankalia kohtiakin tuli joista ei meinattu päästä eteenpäin, mutta vihjeiden avulla niistäkin selvittiin eteenpäin.
Peliin oli varattu aikaa 60min ja pikkusen alkoi kyllä loppuvaiheessa kuumottelemaan, että pääsemmekö ulos ajoissa vai jäädänkö ryöstöstä kiinni. Lopulta kuitenkin kerkesimme ulos huoneesta juuri ja juuri ajoissa, 14 sekuntia jopa jäi aikaa! Pakko sanoa, että ihan huikeen hauska kokemus näin pariskuntana ja mikä onnistumisen tunne tuli, kun lopulta pääsimme ulos ajoissa.

Amazed Games on kotimainen escape room yritys, jolla on kaksi toimipistettä. Molemmat näistä sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Toinen Erottajalla ja toinen Kampin alueella. Pelejä voi käydä pelailemassa monenlaisilla porukoilla. Hauskaa tekemistä esimerkiksi polttareihin, synttäreille tai kavereiden kanssa yhteiseen aikaan. 

Me aloimme heti pohtimaan, että olisipa hauskaa käydä joidenkin kavereiden kanssa sellaisessa K-18 horror-pakohuoneessa, jossa olisi myös näyttelijä. Ehkä se on meidän seuravaa pakohuonekokemus sitten jossain vaiheessa kun saadaan taas järjestettyä yhteistä aikaa. Meillä oli superkivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...