Muutto pakon edessä

Vähän yli viikko sitten havaittiin että asunnostamme löytyy kosteutta + hometta. Lattia oli aivan kostea, lattialla ollut patja aivan homeessa ja seinästä löydettiin myöskin jotain, luultavasti hometta.
No, laitettiin avomieheni kanssa siinä ensitöiksemme asuntohakemus vetämään ja jo kahden päivän päästä saimme asuntotarjouksen, joka hyväksyttiin. Muutamme siis 59,5 neliöiseen kaksioon, jossa tyttärellemme on oma tilava huone ja itse nukumme olohuoneessa.
Nyt pitäisi jaksaa pakkailla kaikki tavarat yms ja samalla hoitaa lasta, tehdä ruokaa ja ehkä vähän tehdä jotakin asunnon siisteydenkin eteen. Myönnän että viime aikoina en ole ollut kovin ahkera, mutta ehkä tämä tästä ajan kanssa helpottaa. Nyt vaan ajatus tulevasta muutosta ahdistaa kun ei olisi minkäänlaista innostusta muuttamiseen. 
Uuden asunnon sijainnista pidän, sillä hyvä ystäväni Julia asuu kilometrin päässä, joten häntä tulee varmasti nähtyä useammin ja myös hänen ihanaa kohta 1-vuotiasta Jadea. Ensi kesänä jo Jade ja minun tytär Josefiina leikkivät jo keskenään pihalla, josta tulikin mieleen että uuden asunnon piha on todella kivaja lapsiystävällinen! Teen jonkinlaisen asuntopostauksen kunhan olemme muuttaneet ja saaneet asuntomme järjestykseen. Muutto tapahtuu 14.9!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...