J:n huone!

Ajattelinpa tehdä tälläisen perinteisen postauksen, eli kurkkaus Josefiinan huoneeseen. Omasta mielestäni lapsen huoneessa pitää olla väriä ja lapselle paljon mieluisia asioita. Meidän tytön huoneesta puuttuu vielä katosta oma nallepuh-lamppu, sillä ollaan oltu laiskoja ja ei olla laitettu sitä paikoilleen. Kuitenkin muutetaan tästä asunnosta isompaan viimeistään vuoden päästä, joten voihan sen sitten seuraavassa asunnossa laittaa kattoon. Asumme siis kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa ja Josefiinan huone, sekä meidän makuuhuone sijaitsevat asunnon toisessa kerroksessa. Lähes kaikki asiat joita tytön huoneesta löytyy, on hankittu viimeisen vuoden aikana. Ikean Malm-lipasto oli hankittuna tosin jo ennen Josefiinan syntymää, sillä siellä säilytämme tytön vaatteita. Toisen lapsen vaatteet tulee olemaan toisessa vastaavanlaisessa lipastossa sitten myöhemmin.


Kirjahyllynä toimii meillä Ikean Kallax hylly, jossa on muutama säilytyskori leluja varten. Lisäksi huoneessa on ihana pinkki tuoli, jossa itse voin viettää aikaa jos vain vahdin tyttöä. Pinkistä tuolista saa istuintyynyn ja sen alla olevan kannen pois, jonka alta paljastuu säilytystilaa. Eli tuolin sisällä säilytämme tytön duploja. Lisäksi kuvassa näkyvä lohikäärme on kiva pieni ylläri, sen saa auki josta paljastuu 60 pientä muovista palloa, joita on eri värisiä. 


Lisäksi huoneesta löytyy Ikeasta ostetut kaksi pientä tuolia ja peruskouluaikoina tehty pöytä, jonka siis ihan omin käsin olen tehnyt ja maalannut. Kuvassa näkyvä Rodyn pomppuponi on myös ihan huippu! Josefiina rakastaa olla sen päällä, mutta ei osaa mennä siihen itse tai pysy pystyssä sillä yksin, koska jalat ei kunnolla yllä maahan. Kuitenkin sen avulla on helppo treenata tasapainoa ja jostain luin että nuo ovat lapsen motoristen taitojen kannalta kehittäviä, joten sen takia haluisinkin synttärilahjaksi tytölle tuollaisen. Josefiinan kummitäti siis osti sen ja ainakin on tullut käytettyä. Onhan se myös todella kivan värinen!



Tytön sänky, se tietenkin on tärkeä asia! Vaikka pakko myöntää, että harvoin siellä kokonaista yötä nukutaan. Lähes joka yö siis Josefiina tulee meidän väliin nukkumaan. Itsekkin nukun paremmin jos tyttö vieressä, vaikka välillä saankin pienen jalan tai käden naamalleni, Sängyn vieressä makoilee iso pehmolelu koira. Josefiina sai sen minun isältäni joululahjaksi. Siitäkin on ollut paljon iloa, onhan se iso ja hurjan pehmeä.


Lattiaa koristaa aivan ihana muumimatto! Itse mietin todella pitkään että ostanko vai enkö, matto maksoi ihan törkeen paljon. En oo vielä ikinä yhtäkään mattoa ennen tätä ostanut ja tuntui pahalta katsoa kun hinta oli reilu 50€. En kuitenkaan ostanut silloin heti sitä, vaan vasta lopulta kun oli -50% alennuksessa. Enään noita ei edes taida saada mistään ja en kyllä kadu että tuo hankinta tuli tehtyä. Ei oo aivan liian värikäs, mutta jotain väriä löytyy. Sellaset sateenkaari-värimatot on ainakin ihan kamalia!


Lisäksi huoneessa on siis pieni lelukori pehmoleluja varten, joka kylläkin on aivan täynnä. Edellä mainitsemani Malm-lipasto, joka on täyteen ängetty vaatteita. Huoneessa on siis keskellä leikkitilaa ja reunoilla tavaroita. Oviaukossa tietenkin portti, jotta ei pääse karkuun ja tipahda vahingossa rappusista. Itse varsinkin kun en enään kovin äkkiä liiku tän pallomahan kanssa niin en tulis toimeen ilman porttia, en uskaltais olla yhtään tytön kanssa yläkerrassa.
Viikonloppusin pääosin vietämme aikaa alhaalla olkkarissa, mutta arkena tulee usein leikittyä tytön omassa huoneessa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...