Lastenvaateviidakossa!

Muistelin että Josefiinan lipaston yhdessä laatikossa on 80cm ylöspäin vaatteita ja kaks pienempää teetettyä bodya. Niiden bodyjen takia aloin penkomaan laatikkoa. Hetken päästä tuli järkytys, eihän siel oo kun 80cm ja ISO läjä 74cm housuja jotka olin täysin unohtanut. Meillä tosin vasta alettu käyttämään sen kokoisia, mutta nyt lopputuloksena on kaksi täyttä lipastonlaatikkoa 74cm vaatteita!


Löytyy bodya, pitkähihasia paitoja, t-paitoja, mekkoja, housuja, yöpukuja, yöhousuja, yöpaitoja, sukkahousuja, jumpsuitteja... Ihan käsittämätön läjä! Totesin T:lle, että vaikka pesisin kerran kuussa vaatteita niin ne ei loppus tytöltä kesken. 

Kaikkein parhainta on se, että olin sanonut viikko takaperin "täytyy ostaa Josefiinalle 74cm housuja". -no ei tarviikkaan! Eikä kyllä nyt olis ollut rahaakaan, kun oon vauvalle ostanu vaatteita. Pakko sanoa, että kerrankin oli fiksua käydä lapsen vaatelaatikkoa läpi. Nyt tietää että aina kun löytää hyvän alennustuotteen ja jos on kokoa 86cm, niin voin ostaa jemmaan, sillä 86cm vaatteita ei ole (muutamaa paitaa lukuunottamatta). 


Näiden kaikkien lisäksi on tietenkin vielä ulkovaatteita, hattuja, pipoja, lapasia, toppahanskat, kenkiä, villavaatteita ja mitähän vielä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...