Syöminen ja tappelu....


Kuinka moni tietää sen tunteen kun lapsi ei suostu syömään, mikään muu ei kelpais kun suklaavanukas tai herkut. Vaikka lautanen olis täynnä lapsen herkkuruokaa, pinaattikeittoa niin ei kelpaa. Meidän talossa usein saakin tapella pikkutytön kanssa syömisestä.



Aamupuuro/rahka uppoaa hyvin mahaan, samoin iltavelli. Kaikki muu on aina iso kysymysmerkki, joskus on päiviä että syödään kiltisti, mutta useemmin on niitä päiviä ettei mikään meinaa kelvata! Jos jollain on hyviä vinkkejä, niin niitä mielellään vastaanotetaan. Usein itse annan lapselle käteen jotain ja tavallaan huijaan avaamaan suun, jotta söisi edes jotakin. Aterioita ei muutenkaan tule kun neljä päivässä, sillä meidän tyttö ei todellakaan halua syödä viidesti. Juustoa rohmuaa aina aamupalan lisäksi, kun itse syön myös aamiaista.
Jos joku ehdottaa, että pitäisi antaa Josefiinan syödä itse niin siihen vastaan jo suoraan. Meillä ei osata syödä itse, eikä edes ole kiinnostusta asiaan. Ruuat lentää lattialle yhtä nopeesti kun ne pöydälle/lautaselle on laitettu, joten ei tuu onnistumaan. Lusikallakaan ei halua syödä itse, joten meillä asuu pian 1v4kk ikäinen lapsi, joka on ihan vauva! 

2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaksesi. :)

    VastaaPoista
  2. Heh, toi itse syöminen on kyllä aikamoinen juttu.. Vanhin lapsi nimittäin söi itse todella pikkuisena, ja tämä nuorempi on 1v 7kk, ja syöminen itse ei onnistu! :D

    VastaaPoista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...