Sairaalareissuja, sekä kuumelääkettä

Vihdoin ja viimein Josefiina alkaa olemaan terveiden kirjoissa. Tiistaina meni iltapäivästä iltaan sairaalalla päivystyksessä. Vastaanottovirkailija oli sitä mieltä, että meillä jyllää vatsatauti. Itse nauroin ja sanoin hänelle että kyllä J oksentaa vain ja ainoastaan limaa, sekä mukana tulee myös juodut nesteet osittain. Kuitenkin meidät laitettiin eristyshuoneeseen, joka ei minua haitannut. Sieltä löytyi sänky, pari penkkiä ja oma wc. Olimme koko perhe siellä iltaan asti, kunnes tutkimukset oli tehty ja lääkäri totesi, että voimme kotiutua. Diagnoosiksi saatiin korvatulehdus, joten oli suunnattava sairaalalta reilu kilometrin päähän keskustan päivystävään apteekkiin hakemaan antibiootti tytölle.


Tiistai oli kaikinpuolin hankala päivä, nestettä J ei paljoa suostunut juomaan ja jos suostuikin niin tuli limaoksennuksen mukana pihalle. Vähän parempi olo tuli, kun tyttö sai juotua 2dl sairaalalla ollessa pillimehua ja lääkkeellä 39.7 asteen kuume myöskin laski melkein 2 astetta. Itse en todellakaan kerennyt, saatika pystynyt tekemään ruokaa, joten päädyin mäkkäriin syömään kananugetteja ja ranskalaisia, tyttö samalla nukkui vaunuissa. Kotona ei siis kelvannut muu kuin sylissä oleminen. Illalla vielä 9 jälkeen kun kotiuduttiin oli tehtävää. T valmisti seuraavaksi päiväksi valmiiksi jääkaappiin ruuan, kävi suihkussa, lääkittiin ja hoivattiin tyttöä ja syötiin myös iltapalaa. 



Tiistain ja keskiviikon välinen yö oli myös haastava, sillä Josefiina ei suostunut juomaan yhtään mitään koko yönä. Ainut sisälle saatu neste oli 2.5ml buranaa, jolla saatiin myös kuume alenemaan. Aamun tullessa itkin T:lle, että oon ihan poikki ja sain hänet jäämään yhdeksi päiväksi palkattomalle. Ei kuitenkaan voinut puhua vapaapäivästä, sillä lähdimme sairaalalle kun terveysasemalta niin ohjeistettiin. Samat tutkimukset : korvat, tulehdusarvot, keuhkot, suuhun katsominen, verenpaine, pulssi ja tämä lastenlääkäri totesi ettei korvatulehdusta kuulemma olekaan, joten nyt meillä on kokonainen pullo antibioottia korvatulehduksen hoitoon jääkaapissa turhaan. 


Lääkäri sanoi myös että jos ei ala nesteet pysymään sisällä niin osastolle. Olisi ottanut meidät heti, mutta itse raskaushormonihuuruissa aloin itkee kun pieni lapsi, joten sovittiin että mennään illalla takaisin mikäli ei juoma maistu tytölle, saatika pysy sisällä. Luojan kiitos saatiin puolikas vanukas ja nestettä pysymään lapsessa sisällä, eikä meidän tarvinnut lähteä osastolle! Keskiviikkona oli myös minun synttärit ja paras synttärilahja itselleni oli se, että Josefiina alkoi vaikuttamaan jo hieman terveemmältä ja saatiin olla kotona yö!


Tänään torstaina itse heräsin aamulla kuumeessa ja olihan mulla jo illalla kipeä olo. Josefiina on onneksi ollut kuumeettomana vuorokauden ja toivottavasti ei nouse enään kuume. Tänään tyttö on ainakin jaksanut touhuta paljon ja nyt kiitän että Josefiinan huoneen oviaukossa on portti! Itse olen makoillut lattialla patjalla huono äiti-fiiliksellä, kun ei oikein jaksa touhuta tytön kanssa. Ruokaakin on vähäsen tytölle masuun saakka mennyt, vaikka nestelinjalla lähinnä toistaiseksi vielä ollaan. Velliä, kaakaota, ihan mitä tahansa huolii! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...