Joulunavajaiset

Tänään oli kaupungilla joulunavajaiset, joista löytyi paljon kaikenlaista ohjelmaa. Päätin jo yli viikko sitten, että meidän täytyy mennä sinne ja niin tehtiinkin. Josefiinakin aamulla suostui syömään pitkästä aikaa nätisti ja ajattelin, että tästä on pakko tulla hyvä päivä.


Lähdettiin 10.25 lähtevällä bussilla kotoa ja nyt illalla saankin vielä lähettää Vaasan paikallisliikenteelle vihaista palautetta. Jonkunsortin ulkomaalainen kuski oli kyseessä, joka ei todellakaan osannut hommaansa. Normaalisti meistä kukaan ei voi pahoin bussissa, mutta tällä kertaa Josefiina oksensi pitkin bussin lattiaa ja penkkiä, joten varmasti bussikuski olisi kiittänyt meitä. T myös zoomaili jotakin roskaämpärin kaltaista, että sinne käy laattaamassa, mutta jäätiin sitten heti pois. Kävelimme vielä siis kolmisen kilometriä kaupunkiin, koska ei sen bussin kyydissä ihminen pystynyt olemaan. Kuski ajoi niin epätasaisesti, äkkijarrutuksia ja kiihdytyksiä tehden, sekä mutkiin kovaa ajaen.


Kaupungilla syötiin raxissa, josta Josefiina sai myös ruokaa. Kävimme myös erilaisissa vaatekaupoissa, sekä cittarista hakemassa tytölle janoonsa velliä. Ostin myös kotiin herkuksi metrilakuja 12kpl. Mukaan ei tällä kertaa paljoa tarttunut kaupungilta asioita, sillä säästölinjalla mennään. Kuitenkin itselleni sain aivan ihanat Mikki Hiiri-sukat ja Josefiinalle parit leggarit. Ainiin ja löysin mä vauvalle tonttulakin, samanlaisen mikä Josefiinalla on (perusmallia) + ostin molemmille lapsille samanlaiset neutraalit pöksyt, eli niistäkään kukaan ei voi päätellä tulevan yksilön sukupuolta.

Kaupungilta sain myös glögiä + piparia, namnam ja takaisin tullessa oli sentään hommansa osaava bussikuskikin! Nyt loppuillan voinkin ottaa rennosti kotona rakkaiden kanssa ja herkutellen, hah! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...