Polar Sound Junior!

Aamu lähti mukavasti kahdeksan jälkeen käyntiin, syötiin aamupalaa yhdessä koko perhe ja sen jälkeen hetki touhuttiin lelujen parissa. Pesin koneellisen pyykkiä, ripustin ne aivan rauhassa kuivumaan ilman pikkuapuria, jonka jälkeen sain rauhassa meikata ja syödä suklaata, hetki siis omaa aikaa.


Päivän ohjelmaan kuului kaupungilla oloa, jäähallilla oleskelua ja valokuvailua. Puolenpäivän aikoihin syötin Josefiinalle lounaan, jonka jälkeen suunnattiin bussipysäkille ja kaupungille. Tarkoituksena oli käydä ennen jäähallille menoa syömässä, joten suuntasimme Hesburgeriin syömään kerrosateriat + nugetteja.


Ruokailun jälkeen oli hyvä käydä vielä Polarn O Pyretin liikkeessä, josta kanta-asiakas-alennuksen takia sorruin ostamaan vauvalle yhden 62cm bodyn. Olisin halunnut samanlaisella kuviolla housut, mutta niitä ei ollut oikeata kokoa joten jäi ostamatta. Lisäksi löysimme toisesta liikkeestä T:n kummipojalle joululahjan, joka meidän pitikin etsiä. Kävimme vielä Cittarissa hakemassa vähän evästä, jonka jälkeen lähdimme pienessä tihkusateessa kävelemään kohti jäähallia.


Jäähallille päästyämme yllätyin, että ihmisiä ei ollutkaan kauheata määrää. Söimme makkarat odotellessamme ja Josefiina joi vellin. Järjestyksenvalvojalle plussaa siitä kun kysyin, että missä voin pikkuneidin vaipan vaihtaa ja hän ohjasi meidät pukuhuonetiloihin, jotka oli suljettu muulta yleisöltä.

Klo 17:00 alkoi Diandra esiintymään, alkuun olin itse lavan etureunassa ja T oli tytön kanssa kauempana. Heti kun alkoi hitaammat biisit, suuntasin istumaan Josefiinan luokse. Tyttö oli selkeesti ihmeissään vilkkuvista valoista ja hieman kovemmasta äänenvoimakkuudesta. Kuitenkin kiinnostus oli innostusta ja sormella osoittelua, eikä itkua. Vähän ennen kuin Diandra lopetti, menimme "eteiseen" ja aloin syöttämään tyttöä. Siinä oli yksi ainut tuoli, jolle laitoin Josefiinan istumaan ja ruokakin maistui hyvin kun oli paljon ihmeteltävää.


Ruokailun jälkeen puimme ulkovaatteet ja suuntasimme vesisateessa kävellen kaupungille takaisin. Kävimme vielä ennen bussin lähtöä mäkkärissä jäätelöllä, sekä vessassa. Hieman kello seitsemän jälkeen bussi lähti kotia kohti, joten olimme vasta puolkahdeksan jälkeen kotona, tytön iltapala aika, iltaleikit ja nukkumaanmeno. Ollut aika erilainen päivä, kiva mutta rankka. Kyllä ensyönä nukuttaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...