Vieraita kaukaa

Tänään aamu lähti käyntiin Josefiinalla aivan todella huonosti. Aamupala ei maistunut ja jokainen asia kiukutti. Tyttö söikin aamulla vain ja ainoastaan velliä, jonka jälkeen lähdimmekin jo vaunuilemaan. Parisen tuntia typy nukkui ulkona, jonka jälkeen jo pihaan ajoi isäni autolla. Hänen mukanaan tulivat kylään myös Josefiinan kummitäti H, sekä isäni äiti. Heillä oli taas paljon tuomisia mukana, joululahjoja sekä muita juttuja. Mummoni oli myös leiponut minulle mokkapaloja, sillä olen himoinnut niitä todella pitkään ja vihdoinkin sain niitä.


Kävin isäni ja mummoni kanssa kaupassa, josta tarttuikin mukaan ostoskärryllinen ruokaa. Josefiinalle soseita, vellejä ja meille aikuisille ruokaa. Nyt on taas varmaan pariksi viikoksi ainakin tytölle ruokaa, joten ei tarvitse itse sitä kaupasta kotiin kantaa kävellen. Kauppareissun jälkeen sainkin hetkeksi rauhoittua, kunhan olin ensin purkanut kauppakassit. Isäni kokkasi meille ruokaa, namnam kermaperunoita ja kanapihvejä. Helppoa, hyvää ja nopeata. Jonkin aikaa juteltiin kaikenlaista, itse ahmin mokkapaloja ja mummoni katsoi kauhuissaan vieressä, yrittäen saada mut hillitsemään himoni.


Isäni haki myös T:n kanssa matkahuollosta uuden hyllyni. Tilasin jokin aikaa sitten jo Ikeasta hyllyn + kaapit ja pari päivää sitten se saapui. Siinä olikin sitten illaksi tekemistä kun sen kasasi ja tavarat laittoi sinne. Myös Josefiina olisi kovasti halunnut auttaa, mutta tyttö ei aivan osannut olla hyödyksi.


Tänään otettiin myös masukuvia, sillä raskausviikkoja on jo 38+0 kasassa. Tasan kaksi viikkoa laskettuun aikaan, jatkuvia kipuja ja haluaisin jo synnyttämään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...