Minitypy 1kk

Eilen meidän pikkuiselta tyttäreltä löytyi ikää jo tasan yksi kuukaus! Ihan hullua kuinka äkkiä aika menee, vastahan sain tuon nyytin syliin. Toinenkin asia on käsittämätöntä, sillä se miten äkkiä vauvat kasvavat. Meidän vauva oli yllättävän iso syntyessään ja kasvamisvauhti on pysynyt nopeana edelleen. En pysty käsittää kuinka äkkiä aika kuluu ja kuinka äkkiä tuo pieni kasvaa. Kohta mulla ei ole enään vauvaa, vaan kaksi isoa tyttöä.


No, otsikon aiheeseen takaisin. Meillä oli tänään 1kk neuvola. Tyttö sai kehuja siitä kuinka jäntevä on, samoja kehuja ollaan kuultu jo synnäriltä asti. Neuvolatäti oli tyytyväinen kuinka hyvin typy kasvaa täysimetyksellä, kyseli kuinka minä itse jaksan ja kehui myös tytön hyvää tarkkaavaisuutta. 


Meillä syödään hyvin. Pätkikselle ei kelpaa tutti, joten minä toimin yhtenä tissituttina aina välillä. Maitoa tulee niin että voisin naapureidenkin lapset ruokkia. Yössä herätyksiä tulee 2-3 kpl, eli ei montaa. Meidän vauvalla on ihan hyvät unenlahjat ja päivisin ollaankin sitten paljon enemmän hereillä. Olen yllättynyt siitä kuinka erilaisia meidän tytöt ovat, sillä Josefiina ei vauvana paljon muuta tehnyt kuin nukkui ja söi. Hän oli huomattavasti uneliaampi kuin tämä meidän joulukuinen.


Lopuksi vielä pikkuneidin mitat, suluissa on syntymämitat. Vertasin tyttöjen neuvolakortteja niin Josefiina on ollut suunnilleen saman painoinen 2kk neuvolassa kuin mitä tämä pienempi on tällähetkellä.
Paino: 4965g (3990g)
Pituus: 55,3cm (51,5cm)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...