Uusi hankintamme - mikä se on?

Meillä oli Gracon vauvakeinu joka saatiin sukulaiselta. Se oli ollut monella lapsella käytössä ennen meitä, joten ei ihmekkään että juuri meidän käytössä se irtisanoi sopimuksensa. Juuri huonoon aikaan, sillä muuttokin on tulossa ja ei olisi ns ylimääräistä rahaa. Kuitenkaan arkipäivät ei toimi, ellei talosta löydy mekaanista sylinkorviketta.


Lauantai-iltana laitoin siis meille tilaukseen uuden tuotteen. Tiny Love Rocker Napper 3 in 1. Olen kuullut monilta että kyseinen tuote on hyvä, joten täytyyhän sitä kokeilla. Tuskin loppujenlopuksi kovin montaa kuukautta se on meillä käytössä, sillä Vanessa kasvaa kovaa vauhtia.. mutta varmasti tulee paljon käytettyä ja sitten kun ei enään tarvitse sitä, voi myydä eteenpäin.

Tiny Love Rocker Napper 3 in 1 on sellainen jossa yhdistyvät keinun, sitterin ja pienen ensisängyn ominaisuudet. Tämä on siis hyvin monikäyttöinen yhdistelmä. Sitterissä lapsi voi leikkiä leluilla tai keinua, sekä silloin kun unien aika koittaa saa selkänojan käännettyä alas, jolloin pienet laidat nousevat esille ja toimii kätevästi päiväsänkynä. Painoakaan tällä ei kovin paljoa ole, joten sen voi siirtää kätevästi huoneesta toiseen päivän askareiden mukaan ja lasta voi valvoa koko ajan.


Oikeastaan on vielä lisänä toisenlainenkin syy, että minkä takia halusin tämän hankkia meille. Yksi fakta on se, että jos Vanessa on lattialla niin isopaha-sisko tulee helposti pahoinpitelemään. Josefiina tykkää heitellä ihmisiä leluilla, mutta onneksi myös harsoilla. Meillä on alakerrasta lähes kaikki kovat lelut viety yläkertaa, ettei Josefiina voi aiheuttaa isoa vahinkoa heti kun päänsä hetkeksi kääntää. Meillähän oli myös Josefiinan vauva-ajalta tallessa ihan perus sitteri, mutta myin sen eteenpäin ja sain siitä huimat 10€.


No, pakettihan saapui tänään postiin. Kysyin mieheltä että voiko hän hakea sen jo tänään - vastaus oli myöntävä. Kun T käveli paketin kanssa kotiin, onnesta hihkuen avasin sen ja sen jälkeen en enään ollutkaan niin iloinen. Tietenkin se oli miljoonassa palassa ja piti itse kasata - miehen hommia! Onnekseni olen löytänyt niin ihanan yksilön elämääni, että hän kasasi sen ja laittoi paristot sinne, jonka jälkeen meidän pieni tyttö saikin testata uutta juttuaan. Tosin T alkuun sanoi että minun pitäisi kasata se, mutta en osannut niin hän teki sen sitten!

Mitä meidän tyttö tykkäsi? - hän innostui, hymyili ja jokelsi! Myös esikoinen tykkäsi mobilen laulusta ja vilkkuvasta valosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...